dl de 3.oyunu ılk defa sende gordumTam aradığım kriterlerde kişisiniz.
Rust
dying light serisi 1-2-3
the forrest
a way out
borderlands 2
Rust ı eliyorum hocam arkadaş o tempoya ayak uyduramazTam aradığım kriterlerde kişisiniz.
Rust
dying light serisi 1-2-3
the forrest
a way out
borderlands 2
Dying light the beast 3. oyun aslında dlc olarak çıkacaktı 2 ye sonradan oyuna çevirildidl de 3.oyunu ılk defa sende gordum
valla hocam devour indirtemedim şuan açık dünya takılıyoruz(icarus) ekip olsa crab game oynayacağız ama 2 kişi de sarmıyorparty panic-gang beast-witch it-devour bizim eşek arkadaşlarla oynadığımız başlıca oyunlar(eğlence için)
pek benlik değilmiş hocam be kankaHitap eder mi sana bilmem ama Saints Row: The Third
hocam hakaret bazlı sözler yasak mesajı düzenlemezsen uyarı yiyebilirsinvalla hocam devour indirtemedim avele şuan açık dünya takılıyoruz(icarus) ekip olsa crab game oynayacağız ama 2 kişi de sarmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pek benlik değilmiş hocam be kanka
hocam mushy adında ücretsiz bir oyun var basit eğlence oyunuvalla hocam devour indirtemedim avele şuan açık dünya takılıyoruz(icarus) ekip olsa crab game oynayacağız ama 2 kişi de sarmıyor
pek benlik değilmiş hocam be kanka
oyuna bakacağım teşekkürlerhocam hakaret bazlı sözler yasak mesajı düzenlemezsen uyarı yiyebilirsin
hocam mushy adında ücretsiz bir oyun var basit eğlence oyunu