❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Kulaklığı 499TL (KAÇMAZ)

Marsahall Major ıv var pc için müzik dinlerkende oyun oynarkende bluetotohla onu kullanıyorum almalımıyım bunu ?

Marsahall Major ıv var pc için müzik dinlerkende oyun oynarkende bluetotohla onu kullanıyorum almalımıyım bunu ?
Müzik için marshall daha iyi olacaktır ama oyunda büyük bir farklılık olur mu emin olamadım

Güncel kullanan var mı bu modeli? Önerir misiniz?

çok kafaya baskı yapıyot uzun kullanımda rahatsız edıyor 999 tl almıstım fıyatı guzel alıp kenarda tutulur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende okudum o sorunu ama youtubede incelemelerinde pek öyle durmuyor direkt sipariş verdim en kötü iade ederim fiyat bedava
artık kolay kolay ıade almıyor..elektronık esyalada kullanmadan dolayı red yedım 2 defa.

Aldım bakalım inşallah memnun kalırım, şuan kullandığım kulaklığın padleri kullandıkça geri çekildi, ses çıkan yere kulağım değip acıtıyordu, yeni kulaklık almayı düşünüyordum ama fiyatlar epey pahalıydı alamamıştım bu iyi oldu ucuza 2-3 sene götürse yeterli.

Nasıl hala stok bitmemiş şaşırtıcı. Yeni ekran karıt alma durumum olmasa yapıştırırdım, yazık oldu.

Geri