MarioBalotelli
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Marsahall Major ıv var pc için müzik dinlerkende oyun oynarkende bluetotohla onu kullanıyorum almalımıyım bunu ?
Müzik için marshall daha iyi olacaktır ama oyunda büyük bir farklılık olur mu emin olamadımMarsahall Major ıv var pc için müzik dinlerkende oyun oynarkende bluetotohla onu kullanıyorum almalımıyım bunu ?
cloud 2 den buna geçmek cloud 2 hakarettir benceCloud 2 den geçilir mi buna
ben kullanıyorum. kafama da oluyor. memnunum bi hafta kullandım sonra rafa kaldırdımGüncel kullanan var mı bu modeli? Önerir misiniz?
Teşekkürlerben kullanıyorum. kafama da oluyor. memnunum bi hafta kullandım sonra rafa kaldırdım
Hyperx bu mesajını görse sana dava açar kulaklığı elinden alırCloud 2 den geçilir mi buna
bende okudum o sorunu ama youtubede incelemelerinde pek öyle durmuyor direkt sipariş verdim en kötü iade ederim fiyat bedavaKafaya tam oturmuyor diyenler olmuş kullanan arkadaş varsa yorum yapabilir mi ?
artık kolay kolay ıade almıyor..elektronık esyalada kullanmadan dolayı red yedım 2 defa.bende okudum o sorunu ama youtubede incelemelerinde pek öyle durmuyor direkt sipariş verdim en kötü iade ederim fiyat bedava
hocam youtubede test videoları var bakabilirsiniz bende sipariş verdim güzele benziyor bakalımMikrofon kalitesi hakkında bilgi verecek var mı