2-3 gün foruma girmedim çok garip şeyler olmuş.

Kardeş adam vibratör reklamı yapsa, gidip alacak mısınız?

Adamın para kazanması lazım, sitenin para kazanması lazım. Doğal olarak reklam yapmak en doğal hakkı herifin. Kimse bunu anlamıyor. Sana göre kötü, başkasına göre iyi, sen kullanmazsın ama başkası kullanır. Yani benim maddi durumum yok ama paylaştığı her indirimi ben de görüyorum. Ne yapayım 500k kredi çekip her paylaştığını alayım mı? Yapmayın Allah aşkına ya.

Biraz etraflıca düşünün bazı şeyleri.
Arkadaş Technopat’ta öyle yazmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilemiyorum, ben şahsen monitörü almam. Ama arkadaşın anlattığı olay gerçekse üzücü bir durum.

Arkadaş ondan bahsetmemiş hocam. Konuda olay indirim değil; bence genel olarak kötü bir monitörü veya önermeyeceği bir monitörü kitlesine pazarlaması.
Yani bende çoğunlukla Lg monitör kullanıyorum ama 2. Monitör diye çok para vermek istememiştim ütopya sağolsun 15 gün içinde yolladım iade mi kabul ettiler ama rampage fanlar da çok taklaya geldim ya

Arkadaş Technopat’ta öyle yazmış.

Bilemiyorum, ben şahsen monitörü almam. Ama arkadaşın anlattığı olay gerçekse üzücü bir durum.

Arkadaş ondan bahsetmemiş hocam. Konuda olay indirim değil; bence genel olarak kötü bir monitörü veya önermeyeceği bir monitörü kitlesine pazarlaması.

Pazarlayabilir, almazsınız. Para almıştır almamıştır onu bilmiyorum, Abdullah'ı tanımam etmem. Ama burayı bir işletme olarak düşünün. Her marka, her insana kendi ürününü tanıtmak ve sitesinde, Youtube kanalların ve Instagram'da paylaşımını yapmak ister. He bazıları kötü ürün pazarlamaz, bazıları da pazarlar ona karışmam.

Abdullah Hacıgül'ün reklamları yaparken sırf sponsor için yaptığını çöp olan malları bile muhteşem gösterdiğini söyleyince banlandılar , sonra Abdullah Hacıgül hangi üründe indirim istiyorsunuz dedi sorun çözüldü olan bunlara bir de benim hemşeriye oldu
Madem bu eleştiri sonrasında bunu telafi etmek istiyor ve forumdan fikir almak için konu açıyor neden eleştiri yapan bu hesaplar ban yiyor? Çok mu zor “ben indirimli ürün paylaşıyorum paylaştığımın da arkasındayım ama böyle düşünmeniz de beni etkiledi bu yüzden bundan sonra paylaşacağım ürünler hakkında forumun da fikrini almak için konu açıyorum” demek veya buna benzer bir üslupla yaklaşmak acaba?

Uygunsuz davranış
Donanım arşiv benim için bitmiştir
Madem bu eleştiri sonrasında bunu telafi etmek istiyor ve forumdan fikir almak için konu açıyor neden eleştiri yapan bu hesaplar ban yiyor? Çok mu zor “ben indirimli ürün paylaşıyorum paylaştığımın da arkasındayım ama böyle düşünmeniz de beni etkiledi bu yüzden bundan sonra paylaşacağım ürünler hakkında forumun da fikrini almak için konu açıyorum” demek veya buna benzer bir üslupla yaklaşmak acaba?
Adamlara perma atmış utanmamış konuları silmiş. Konu silmek yasaktı hani arşivdi burası ne oldu şimdi siliniyor? Ortada bir şey var ki konu silinmiş. Şu anki hükemetle aynı kafa. Bize karşı çıkan herkes susmalı.
Kalıcı mı yediler
Perma
Kardeş adam vibratör reklamı yapsa, gidip alacak mısınız?

Adamın para kazanması lazım, sitenin para kazanması lazım. Doğal olarak reklam yapmak en doğal hakkı herifin. Kimse bunu anlamıyor. Sana göre kötü, başkasına göre iyi, sen kullanmazsın ama başkası kullanır. Yani benim maddi durumum yok ama paylaştığı her indirimi ben de görüyorum. Ne yapayım 500k kredi çekip her paylaştığını alayım mı? Yapmayın Allah aşkına ya.

Biraz etraflıca düşünün bazı şeyleri.
Allah aşkına bir sus yav ne alakası var. Reklamı yapılan ürünlerde ne bir kalite ne de bir indirim var. Eğer bu ürünlerin reklamını yapıyorsan adam gibi arkasında durmalısın. Sen burda köpek gibi gelmiş savunuyorsun utan kendinden ya. Sizin gibi iğrenç kafalar yüzünden ülke bu halde zaten

Geri