🔥İndirim TRENDYOL GO YEMEKTE GEÇERLİ 450/250TL İNDİRİM KODU ALMA 🔥

Senin görevin mi? Raporla geç yanlış bir şey varsa Görevi olan - İşi bunları denetlemek olan gerekeni yapar. Üzerinize vazife edinmeyi ne kadar çok seviyorsunuz :)

Uygunsuz davranış
Arkadaşlar kural kuraldır , yasak olan bir şeyi yapmanın mantığıda yok . Chippinin kodları da eğer tunayemek200 , orkunyemek200 kodlarını kullandıysanız çalışmıyor daha önce kullanılmıştır diyor. Farklı kart ve farklı hesaptan girebilirsiniz. Bir de hayatpay de veriyordu en son , lazım olan ona da bakabilir

İsminden zeka seviyen belli oluyor uğraşamam
İyi kötü bir mühendislik bitirdim dostum evet. Bilgisayar mühendisiyim. Zekamda bir sorun yok çok şükür. Forumun kurallarında yasak olan bir şeye yasak dedim diye niye kuruldunuz bu kadar anlamadım açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin görevin mi? Raporla geç yanlış bir şey varsa Görevi olan - İşi bunları denetlemek olan gerekeni yapar. Üzerinize vazife edinmeyi ne kadar çok seviyorsunuz :)
Bu arkadaşlar özellikle moderasyonun aktif olmadığı saatlerde referans paylaşımlar yapıyorlar. Hep de mesaj sayısı düşük hesaplarla. Muhtemelen multi hesap da kullanıyorlar. Moderasyon raporu görünce iş işten geçiyor. Hadi bundan banane diyelim benim mesajımdan sana ne peki?

Son düzenleme:
Konudan bağımsız, trendyol go dan sipariş verirken hata yapmamaya özen gösterin. Adamların müşteri hizmetleri rezaletin bi tık üstü o da müşteri temsilcisi hızlı bağlanıyor yani o derece.
Eşim sipariş vermiş kuponu ekledim sepete diyor ama tırt uygulama hem kuponsuz çekmiş tutarı hemde siparişi teslim aldık diye ne iade ne provizyon güncellemesi hiçbir şey yapmıyorlar.

İyi kötü bir mühendislik bitirdim dostum evet. Bilgisayar mühendisiyim. Zekamda bir sorun yok çok şükür. Forumun kurallarında yasak olan bir şeye yasak dedim diye niye kuruldunuz bu kadar anlamadım açıkçası.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arkadaşlar özellikle moderasyonun aktif olmadığı saatlerde referans paylaşımlar yapıyorlar. Hep de mesaj sayısı düşük hesaplarla. Muhtemelen multi hesap da kullanıyorlar. Moderasyon raporu görünce iş işten geçiyor. Hadi bundan banane diyelim benim mesajımdan sana ne peki?
Sen cidden sıkıntılı bir arkadaşsın. Referans linki değil o diyoruz, hiçbir kazancı yok diyoruz hala ref diye zırvalıyorsun . Yok multi hesap bilmem ne kafanı evden dışarı çıkar bi ara dostum, iyi değilsin.

Sen cidden sıkıntılı bir arkadaşsın. Referans linki değil o diyoruz, hiçbir kazancı yok diyoruz hala ref diye zırvalıyorsun . Yok multi hesap bilmem ne kafanı evden dışarı çıkar bi ara dostum, iyi değilsin.
Madem bir katkısı yok neden yasak olduğu halde davet kodu paylaşıyorsun? Paylaşmak ile paylaşmamak arasında fark yoksa paylaşma olsun bitsin. Davet etmek birine referans vermek olmuyor mu? Kelime oyunu yapmaya gerek yok bence.

Dipnot: Multi hesap mevzusu da forumda birkaç gecedir moderasyonun aktif olmadığı saatlerde kafasına göre konu açan denetimsizliği suistimal eden bir kitlenin varlığından dolayı söylediğim bir söz. Seni tanımıyorum tanımadığım birini durduk yere itham etmem yanlış o konuda kırıcı olduysam özür dilerim.

Son düzenleme:

Mesajların rahatsız ediyor konu dışı ve insanları bir şeylerle itham ediyorsun senin haddine de vazifene de değil bilader senin konu dışı mesajlarını görmek zorunda değil kimse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,114
Üyeler
188,373
Son üye
SbnCrk
Geri