HyperX Cloud III Gaming Headset DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı 727A8AA - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud III Gaming Headset DTS X Kablolu Oyuncu Kulaklığı 727A8AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Cloud 2, zamanında yanlışlıkla üretilen mükemmel ürünlerden biri olabilir. O kalitede bir şeyi tekrar yapabileceklerini sanmıyorum.Ben cloud 2 kullanmıstım kablolu cok iyıÿdi valoda vs. Ama 3 ıcın aynısı mı gecerlıdır bılmıyorum
Şu kafa bandı tarzından vazgeçmeliler artık saçı döküyor tyler1 in kafası bile yamuldu eğer doğuştan öyle değilse![]()
Ben gidip sahibindende satmistim hem de gri siyah olan modelini ah kafamaCloud 2, zamanında yanlışlıkla üretilen mükemmel ürünlerden biri olabilir. O kalitede bir şeyi tekrar yapabileceklerini sanmıyorum.
bütçe varsa cloud 3 s wireless indirimi bekleyebilirsin. kullanmadım ama çok iyi diyorlar.hyperxten nefret ediyorum ama yine sipariş verdim. bitane muadil bulamıyorum ki alayım.. neyse..
h9 ve h6 nasıl, cs2 ses kasma olarak ve gündelik film dizi izlerken iyi mi?Bunun yerine fifine h9 aldım pişman değilim, mikrofonunun iyi olmadığını söyleyen ve rahat olmadığı konusunda çok yorum var
Hocam karşılaştırack kadar bilgi sahibi değilim ama beklediğimden çok daha kaliteli gercekten, özellikle full sesteyken sesin bozulmaması cok hosuma gitti, dip ses gibi sorunlar da yokh9 ve h6 nasıl, cs2 ses kasma olarak ve gündelik film dizi izlerken iyi mi?