🔥İndirim HyperX Cloud III Kablolu Kulaklık 2.698TL

Ben cloud 2 kullanmıstım kablolu cok iyıÿdi valoda vs. Ama 3 ıcın aynısı mı gecerlıdır bılmıyorum

Bunun yerine fifine h9 aldım pişman değilim, mikrofonunun iyi olmadığını söyleyen ve rahat olmadığı konusunda çok yorum var

Şu kafa bandı tarzından vazgeçmeliler artık saçı döküyor tyler1 in kafası bile yamuldu eğer doğuştan öyle değilse :D

bir kullanıcı hyperx cloud 3 kablolu kulaklık hakkında şöyle bir yorumda bulunmuş. Söyledikleri doğru mudur? "Şu kafa bandı tarzından vazgeçmeliler artık saçı döküyor tyler1 in kafası bile yamuldu eğer doğuştan öyle değilse :D"

ChatGPT:

Kısa cevap: Hayır, bahsedilen iddia bilimsel olarak doğru değil.
“HyperX Cloud 3 kafa bandı saçı döker” veya “kafa şekli yamultur” gibi söylemler mit niteliğinde ve abartı içeriyor.

🔍

1. Saç dökülmesine kulaklık neden olur mu?

• Normal kulaküstü (over-ear) veya kafa bantlı kulaklıklar, saç dökülmesine sebep olmaz.
  • Ancak çok sıkı kulaklıklar uzun süreli kullanımda “traction alopecia” denilen (saçı sürekli bir yöne çekmeye bağlı) geçici saç stresine sebep olabilir.
    • Bu genelde saç tokası, sıkı şapka, çok sıkı kask gibi şeylerde görülür.
  • Kulaklıkta ise baskı çok düşük olduğu için kalıcı saç kaybı yaşanacak seviyede değildir.
HyperX Cloud serisi özellikle yumuşak kafa bandıyla bilinir; piyasadaki en sıkı kulaklıklardan bile değil.

2. “Kafayı yamultuyor” iddiası doğru mu?

• Kafa şeklinin kulaklıkla değişmesi mümkün değil.
  • Tyler1 örneği internette uzun süredir dönen bir meme.
    • Tyler1’in kafasının yanlardan daha geniş görünmesi genetik ve kas yapısından kaynaklanıyor.
    • Kullandığı kulaklıkla ilgisi yok.

🔎 HyperX Cloud 3 özelinde durum

HyperX Cloud 3:

• Yumuşak deri pedler
  • Hafif alüminyum kafa bandı
  • Çok sıkı olmayan clamping force
Bu yüzden kafa bandı baskısı piyasadaki ortalama veya ortalamanın altı seviyesinde.

Saç dökülmesi veya kafa şeklini bozma gibi bir etkisi olamaz.

✔️ Sonuç

Yorumdaki ifade tamamen abartı + internet mizahı.
Gerçek bir risk yok, kulaklığı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

İstersen kullanım konforunu artırmak için:

• Kafa bandı altına ince bir “headband cover”
  • Kullandıktan sonra kısa molalar
gibi küçük önlemler alabilirsin, ama şart değil.

İstersen Cloud 3’ün artı/eksi yönlerini de değerlendirebilirim.

hyperxten nefret ediyorum ama yine sipariş verdim. bitane muadil bulamıyorum ki alayım.. neyse..

Bunun yerine fifine h9 aldım pişman değilim, mikrofonunun iyi olmadığını söyleyen ve rahat olmadığı konusunda çok yorum var
h9 ve h6 nasıl, cs2 ses kasma olarak ve gündelik film dizi izlerken iyi mi?

h9 ve h6 nasıl, cs2 ses kasma olarak ve gündelik film dizi izlerken iyi mi?
Hocam karşılaştırack kadar bilgi sahibi değilim ama beklediğimden çok daha kaliteli gercekten, özellikle full sesteyken sesin bozulmaması cok hosuma gitti, dip ses gibi sorunlar da yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,446
Üyeler
188,937
Son üye
jg g kjhhlhh
Geri