Hasan enes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
Oldumu kral başka eksik varmı yardımcı olursan sevinirimhava soğutmanın o iki tarafta telleri vardır oraları yerleştiriceksin krom olan yer
pinleri cpu1 olarak görünen yere taksan tamamOldumu kral başka eksik varmı yardımcı olursan sevinirim
Reis taktım şimdi çalıştırdım monitöre görüntü gelmiyor enter powe sade dp no signal diyor ekran kartına taktım dp kablosunupinleri cpu1 olarak görünen yere taksan tamam
Görüntü gelmiyorReis taktım şimdi çalıştırdım monitöre görüntü gelmiyor enter powe sade dp no signal diyor ekran kartına taktım dp kablosunu
monitör ayarlarından dp yi seçtin miReis taktım şimdi çalıştırdım monitöre görüntü gelmiyor enter powe sade dp no signal diyor ekran kartına taktım dp kablosunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görüntü gelmiyor
Ayarlarına nasıl giricem hocam görüntü gelmiyormonitör ayarlarından dp yi seçtin mi
monitörün arkasında veya altında tuşlar bulunuyor oraları kurcalayın.Ayarlarına nasıl giricem hocam görüntü gelmiyor
James Donkey rion r40 modeli mode tuşuna falan bastım ama görüntü olmayınca bir şey gelmedimonitörün arkasında veya altında tuşlar bulunuyor oraları kurcalayın.
İyide oturdduğuma eminim acaba dp kablosumu ağrızalı hdm denesem olurmukimonitörün arkasında veya altında tuşlar bulunuyor oraları kurcalayın.
nasıl açılmadı monitörün güç kablosunu taktınız mı? Monitör ayarları kasadan bağımsız değiştiriliyor.James Donkey rion r40 modeli mode tuşuna falan bastım ama görüntü olmayınca bir şey gelmedi