Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Oradan alıyor, hem maaş hem aidatsız kart olarak görünüyor ama Kampanyalar kısmında bu kampanyaların hiç birisi yok.
Tamam hocam kendisi ilk zamanda aidatsız olanı seçtiği için göremezsiniz, Şunu yapabilir ilerleyen zamanlarda isterse normal aidatlı karta geçer emekli maaşını oradan aldığı için max 3 faturaya oto ödeme talimatı verilirse aidat kesilmiyor hiç bir zaman emeklilerden.

Emekli maaşını iş bankasından alıyorsa kartı uygun olması lazım.
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Bireysel Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kartlar, Aidatsız Kartlar, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Nays Kartlar, Vadematik Kart ile yapılan işlemler.

Şunlar olmuyor bende aidatsız var gözükmüyor kampanya ancak benim emekli tayfada gözüküyor.
Bu kartta da Aidatsız yazıyor zaten, muhtemelen o yüzden.
Hiç bi' kampanya yok, ne İşCep ne de Maximum uygulamasında.

Screenshot_20251114_223736_Chrome.webp
bu şekilde almayı düşünüyorum. Ram ssd ve Soğutucu değiştirdim

Bu kartta da Aidatsız yazıyor zaten, muhtemelen o yüzden.
Hiç bi' kampanya yok, ne İşCep ne de Maximum uygulamasında.
Tamam hocam 2 kart var bir aidatsız kart yani herkes alabilir bende de var bende de aitdatsız yazıyor zaten eko kart işte.
birde bankanın normal kredi kartı aidatlı ancak emeklilerden maaşını oradan aldığı için alınmıyor aidat. Zaten yılbaşı yaklaşıyor emeklilerin banka prim reklamları döner mutlaka bankaya uğrarlar isterse o zaman düzeltir yeni kart çıkartır. Aidatlı ama aidat kesilmez.

Biraz şımardılar bence. Ürünlere bak. Kimsenin bedava verseler tercih etmeyeceği ürünleri ellerinden çıkarmak için indirim ayağına saçma sapan fiyatlara millete itelemeye çalışıyorlar. Üstelik bunu 1.5 aydır falan yapıyorlar

İncehesap'tan alışveriş yaparken iki kere düşünün, teslimat sonrası yaşadığınız problemleri çözmeye yönelik hiçbir adım atmakta istekli olmadıklarını bilin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri