Yani pek gerek yok lakin isterseniz PSU'nun delikli kısmından fotoğaf atabilirsiniz. En azından iç yapı benzer mi ona bakılabilir.@yusuf7878 Üstat inceleme için istediğiniz bir fotoğraf varsa atalım?
faturadan kastınız irsaliye olabilirmi yoksa kdv olarak kesilmişmi ona göre satıcıya yazacam artık 1 hafta oldu hiç bişey gelmedi cünkü.Alıntıyı görüntüle
Big Boss geldi beyler (Bendeki 850HB).
İndirimi haber eden bütün arkadaşlara teşekkürler. İçinden PCIE to CPU, 4 tane vida, ve kendisi çıkıyor. Onlarca da kablo var çok kurcalamak istemedim sistemimi tamamlamadığım için. Fatura da dış kargo paketinine yapıştırılmıştı, birkaçınız sormuş ondan haber edeyim dedim. 1 aya mümkünse eksik parçaları tamamlayıp deneyeceğim inşallah. Herkese şimdiden hayırlı olsun.
Fatura yükler. Önce ki ay aldığım delta psu ürünün faturası n11de yüklüfaturadan kastınız irsaliye olabilirmi yoksa kdv olarak kesilmişmi ona göre satıcıya yazacam artık 1 hafta oldu hiç bişey gelmedi cünkü.
bende ne irsaliye ne garanti belgesi nede fatura hiç bir belge yok sadece kutu geldi
Hayırlı olsun bende aldım bu modelden çok kaliteli kablolar felan 2.600 liraya aldım. Bedava sayılırAlıntıyı görüntüle
Big Boss geldi beyler (Bendeki 850HB).
İndirimi haber eden bütün arkadaşlara teşekkürler. İçinden PCIE to CPU, 4 tane vida, ve kendisi çıkıyor. Onlarca da kablo var çok kurcalamak istemedim sistemimi tamamlamadığım için. Fatura da dış kargo paketinine yapıştırılmıştı, birkaçınız sormuş ondan haber edeyim dedim. 1 aya mümkünse eksik parçaları tamamlayıp deneyeceğim inşallah. Herkese şimdiden hayırlı olsun.
garanti belgesi çıkmaz büyük ihtimal'de ama fatura gelmemesi can sıkar biraz n11 ile görüşün derimfaturadan kastınız irsaliye olabilirmi yoksa kdv olarak kesilmişmi ona göre satıcıya yazacam artık 1 hafta oldu hiç bişey gelmedi cünkü.
bende ne irsaliye ne garanti belgesi nede fatura hiç bir belge yok sadece kutu geldi
Hocam ben uygulamadan baktım fatura görüntüle kısmında çıkıyor ama pcde böyle bir arayüz yok. Bi orayı kontrol edin isterseniz. Benim faturayı da zorla yüklettim adamlara 2 3 kere sordum öyle yüklediler.faturadan kastınız irsaliye olabilirmi yoksa kdv olarak kesilmişmi ona göre satıcıya yazacam artık 1 hafta oldu hiç bişey gelmedi cünkü.
modülerlik durumu ne bu modelin acaba?Bebek geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baglanti yapan biti anlatırsa daha güzel olur
denedim mobilden şimdi dediğiniz gibi hocam "faturan henüz yüklenmemiş" yazıyor. 14'ünde sipariş geçtim 15'inde teslim aldımHocam ben uygulamadan baktım fatura görüntüle kısmında çıkıyor ama pcde böyle bir arayüz yok. Bi orayı kontrol edin isterseniz. Benim faturayı da zorla yüklettim adamlara 2 3 kere sordum öyle yüklediler.