🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Arkadaşlar montajı yaptım denildiği gibi aşırı bir fan sesi yok yük altına soktum occt hiçbir sorun çıkmadı 3x PCI girişi var. Merak edenler için

1000041785.webp

Big Boss geldi beyler (Bendeki 850HB).
İndirimi haber eden bütün arkadaşlara teşekkürler. İçinden PCIE to CPU, 4 tane vida, ve kendisi çıkıyor. Onlarca da kablo var çok kurcalamak istemedim sistemimi tamamlamadığım için. Fatura da dış kargo paketinine yapıştırılmıştı, birkaçınız sormuş ondan haber edeyim dedim. 1 aya mümkünse eksik parçaları tamamlayıp deneyeceğim inşallah. Herkese şimdiden hayırlı olsun.

Alıntıyı görüntüle

İndirimi haber eden bütün arkadaşlara teşekkürler. İçinden PCIE to CPU, 4 tane vida, ve kendisi çıkıyor. Onlarca da kablo var çok kurcalamak istemedim sistemimi tamamlamadığım için. Fatura da dış kargo paketinine yapıştırılmıştı, birkaçınız sormuş ondan haber edeyim dedim. 1 aya mümkünse eksik parçaları tamamlayıp deneyeceğim inşallah. Herkese şimdiden hayırlı olsun.
faturadan kastınız irsaliye olabilirmi yoksa kdv olarak kesilmişmi ona göre satıcıya yazacam artık 1 hafta oldu hiç bişey gelmedi cünkü.
bende ne irsaliye ne garanti belgesi nede fatura hiç bir belge yok sadece kutu geldi

faturadan kastınız irsaliye olabilirmi yoksa kdv olarak kesilmişmi ona göre satıcıya yazacam artık 1 hafta oldu hiç bişey gelmedi cünkü.
bende ne irsaliye ne garanti belgesi nede fatura hiç bir belge yok sadece kutu geldi
Fatura yükler. Önce ki ay aldığım delta psu ürünün faturası n11de yüklü

Alıntıyı görüntüle

Hayırlı olsun bende aldım bu modelden çok kaliteli kablolar felan 2.600 liraya aldım. Bedava sayılır :D

850 lik olan geldi kurdum fan sesi vb yok kim neresinden uydurmuş bilmiyorum gayet stabil güzel çalışıyor.

garanti belgesi çıkmaz büyük ihtimal'de ama fatura gelmemesi can sıkar biraz n11 ile görüşün derim

Hocam ben uygulamadan baktım fatura görüntüle kısmında çıkıyor ama pcde böyle bir arayüz yok. Bi orayı kontrol edin isterseniz. Benim faturayı da zorla yüklettim adamlara 2 3 kere sordum öyle yüklediler.

Hocam ben uygulamadan baktım fatura görüntüle kısmında çıkıyor ama pcde böyle bir arayüz yok. Bi orayı kontrol edin isterseniz. Benim faturayı da zorla yüklettim adamlara 2 3 kere sordum öyle yüklediler.
denedim mobilden şimdi dediğiniz gibi hocam "faturan henüz yüklenmemiş" yazıyor. 14'ünde sipariş geçtim 15'inde teslim aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,590
Üyeler
187,359
Son üye
Denizci53
Geri