nasıl kullanacagım derken kurulumdanmı bahsedıyorsunuz yoksa plugının ne ıse yaradıgındanmı?Dostlar param pulum yok gptden bir kaç plugin aldım 808 kurdum bir tane bpb'nin bedava diye ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum hiçbirşeyin nasıl kullanılacağını bilmiyorum varmı bana yol gösterecek bir alim insan
her plugının olayı farklı ayrıca basta plugınlerle ugrsaman sacma olmus melodı yazmayı muzık teorısını sample kesme gıbı seylerı ogrenmen lazım fl studıodakı stok plugınler sen bunları yapana kadar fazlasıyla yeter zaten. fl şeyleri kanalını ızleyın yt de ısınıze yararplugin kurmayı az çok gpt den öğrendim hocam sadece nasıl kullanacağımı neler yapacağımı vs
Hocam biraz kurcaladım hatta bir şarkı yaptım berbat oldu ama oldu yani bir şeyler biliyorum uygulamanın temelinden sadece pluginler lazım ayarlamaları nasıl yapmam gerekiyor bpb plugininde 808 nasıl ayarlayacağım neler eklemem gerek başka sürem bitti gpt de 19 buçuğa kadar bekleyeceğimher plugının olayı farklı ayrıca basta plugınlerle ugrsaman sacma olmus melodı yazmayı muzık teorısını sample kesme gıbı seylerı ogrenmen lazım fl studıodakı stok plugınler sen bunları yapana kadar fazlasıyla yeter zaten. fl şeyleri kanalını ızleyın yt de ısınıze yarar
bpb kullanmadım bılgım yok hocam plugınler ıcın yabanccı kanallara baknHocam biraz kurcaladım hatta bir şarkı yaptım berbat oldu ama oldu yani bir şeyler biliyorum uygulamanın temelinden sadece pluginler lazım ayarlamaları nasıl yapmam gerekiyor bpb plugininde 808 nasıl ayarlayacağım neler eklemem gerek başka sürem bitti gpt de 19 buçuğa kadar bekleyeceğim
ben eq ott kullanıyorum ama zaten mix benım ıcın asırı bır olay degıl masterde ozon ve benzerı seyler kullandıgım ıcın o ayarlıyor sarkıya gore ai ileAnladım hocam peki 808 için ne kullanabilirim bilginiz var mı
Napıcagına gore degisir 808iAnladım hocam peki 808 için ne kullanabilirim bilginiz var mı
trapin 808i farklıHip-Hop/Rap Trap Drill karışık hocam