umutgulenoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
en dolu paket hangisi alasım varD4 fiyatları. 2 aralığa kadar sürüyor.
en dolu paket hangisi alasım varD4 fiyatları. 2 aralığa kadar sürüyor.
Sea of Thives tek kişi oynayınca sarar mı acabaşuan anlık olarak mw2 de 2.616 mw3 de 1.978 mw de 883 oyuncu var
eski mw 2 yi diyorsan 15 dolar bence fazla o paraları ben şahsen sadece rdr tlou gibi oyunlara veririm mw2 eski oyununu 5-6 kez bitirdim hikayesi grafikleri vs gerçekten muhteşem diğer online modlarını oynamadım sende sadece hikayeli bölümlerini oynayacaksan bence değmez gidip torrentten indirip oyna ben öyle yapmıştım . yeni mw2 yi diyorsanda bence hiçbir oyuna 35 dolar verilmez tabi zengin değilsenMw2 alınır mı dostlar
Online için alacağım ben yeni olanı 710 lira şuan aralarında çok bı farkı yok MW3 olanda 999 TL mw normal olanda 500 liraeski mw 2 yi diyorsan 15 dolar bence fazla o paraları ben şahsen sadece rdr tlou gibi oyunlara veririm mw2 eski oyununu 5-6 kez bitirdim hikayesi grafikleri vs gerçekten muhteşem diğer online modlarını oynamadım sende sadece hikayeli bölümlerini oynayacaksan bence değmez gidip torrentten indirip oyna ben öyle yapmıştım . yeni mw2 yi diyorsanda bence hiçbir oyuna 35 dolar verilmez tabi zengin değilsen