overlock msi ekran kartı satılmıyormus pasaya bakSamimi diyorum bunlar hastanelik ruh hastası
overlock msi ekran kartı satılmıyormus pasaya bakSamimi diyorum bunlar hastanelik ruh hastası
bu sistemi kacirdigim icin o kadar moralim bozuk ki bu millet ne yasiyor anlamiyorum ya.. ben 1 aydir ugrasiyorum buna yakin bi paraya cok daha düsük seviye sistem dizdim :dSamimi diyorum bunlar hastanelik ruh hastası
Geçen sene 40 bine düşer dediğim zaman, resmen üstüme hücum ediyorlardı. Bu sistemi bulmuşlar halen de pahalı diyorlar. Siz gidin commodore 64 ile oynayın.bu sistemi kacirdigim icin o kadar moralim bozuk ki bu millet ne yasiyor anlamiyorum ya.. ben 1 aydir ugrasiyorum buna yakin bi paraya cok daha düsük seviye sistem dizdim :d
eyvallah hocam kesinlikle öyle 10 20 fps fazla olmasi cok da önemli bi sey degil bunlarin yaninda üzüldüm kismi biraz keyfi simariklikGeçen sene 40 bine düşer dediğim zaman, resmen üstüme hücum ediyorlardı. Bu sistemi bulmuşlar halen de pahalı diyorlar. Siz gidin commodore 64 ile oynayın.
Üzüldüğüne değmez dostum. Dünyada ne sıkıntılar var. Keyfine bak. Giden bu sistem olsun.
Sevdiğiklerin sağ, değerini bilen yanında olsun yeter.
al sat yapamadığı için üzgün o arkadaş200 stok video Türkçe nerenle dinliyorsun? Artık şunu yapmayı bırak? ağzında süt köpürürken ben bu işi yapıyordum. Seni kulağından tutar sistemleri kargo yapmaya götürürüm ithamlarına dikkat et.
Bu sistemin parçaları değişip 42-45k bandına gelme ihtimali var mıSamimi diyorum bunlar hastanelik ruh hastası
Ok200 stok video Türkçe nerenle dinliyorsun? Artık şunu yapmayı bırak? ağzında süt köpürürken ben bu işi yapıyordum. Seni kulağından tutar sistemleri kargo yapmaya götürürüm ithamlarına dikkat et.
Hocam yardım edin sistem geldi soğutucuyu takamıyorumStrong M2-PRO V2 9cm Rainbow 2 Bakır Kule Tipi İşlemci Soğutucu bu soğutucuyla aldım sadece bunu değiştirdim iyi mi
Zannetmem komple kapatmislar sistemiBu sistemin parçaları değişip 42-45k bandına gelme ihtimali var mı
valla bende bakıyorum denk düşerse etiket sallarsan sevinirimYok mu hocam aynı ayarlarda bir öneri sistem ya
nası yolladılar kasayı fotoğraf atabilir misin?Hocam yardım edin sistem geldi soğutucuyu takamıyorum