Çözüldü✓ Cyclone 2 gameped ayarı nasıl yapılır

Cparty

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar selam, bugün elime Cyclone 2 ulaştı ve Dark Souls’a girdim, ama ne göreyim: İstediğim tuşları atayamıyorum. Arkadaki paddles’lara tuş atayamıyorum. Mesela koşma B ise, ben arka tuşa atamak istiyorum, ama oyun onu B olarak görüyor; tuşu ayrı görmüyor. Bu tuşlara komutları nasıl atarım?

Arkadaşlar selam, bugün elime Cyclone 2 ulaştı ve Dark Souls’a girdim, ama ne göreyim: İstediğim tuşları atayamıyorum. Arkadaki paddles’lara tuş atayamıyorum. Mesela koşma B ise, ben arka tuşa atamak istiyorum, ama oyun onu B olarak görüyor; tuşu ayrı görmüyor. Bu tuşlara komutları nasıl atarım?
O tuşları ayrı tuş olarak görmez hiç bir oyun. Makro tetikleme tuşu olarak işlev görür. Başka bir tuşla birlikte kullanılır. Yıllardır gamepad kullanırım hiç ihtiyacım olmadı o tuşlara. Oyunlar zaten konsol gamepadi düzenine uygun tuşları kendisi ayarlıyor. Çok ekstra bişey olursa klavyeden kullanıyorum. Gereksiz bence o tuş işleri.

Benim de oynadığım oyun tuşun kendisini algılamıyor.
GameSir uygulamasını indir
Tuş atamasına git
R5/L5 olarak geçiyor sanırım arka tuşlar, onlara diğer tuşlardan istediğin tuşu ata (ör L5->B, R5->X)

Bu şekilde oyundaki tuşu atayabilirsin, tercihen ön yüzde kullanmanın rahat olmadığı bir tuşa atarsan daha rahat kullandığın tuşlara da başka şeyler atarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,698
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri