Çözüldü✓ Cyclone 2 gameped ayarı nasıl yapılır

Cparty

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar selam, bugün elime Cyclone 2 ulaştı ve Dark Souls’a girdim, ama ne göreyim: İstediğim tuşları atayamıyorum. Arkadaki paddles’lara tuş atayamıyorum. Mesela koşma B ise, ben arka tuşa atamak istiyorum, ama oyun onu B olarak görüyor; tuşu ayrı görmüyor. Bu tuşlara komutları nasıl atarım?

Arkadaşlar selam, bugün elime Cyclone 2 ulaştı ve Dark Souls’a girdim, ama ne göreyim: İstediğim tuşları atayamıyorum. Arkadaki paddles’lara tuş atayamıyorum. Mesela koşma B ise, ben arka tuşa atamak istiyorum, ama oyun onu B olarak görüyor; tuşu ayrı görmüyor. Bu tuşlara komutları nasıl atarım?
O tuşları ayrı tuş olarak görmez hiç bir oyun. Makro tetikleme tuşu olarak işlev görür. Başka bir tuşla birlikte kullanılır. Yıllardır gamepad kullanırım hiç ihtiyacım olmadı o tuşlara. Oyunlar zaten konsol gamepadi düzenine uygun tuşları kendisi ayarlıyor. Çok ekstra bişey olursa klavyeden kullanıyorum. Gereksiz bence o tuş işleri.

Gamesir Connect uygulamasını yüklemen lazım

Benim de oynadığım oyun tuşun kendisini algılamıyor.
GameSir uygulamasını indir
Tuş atamasına git
R5/L5 olarak geçiyor sanırım arka tuşlar, onlara diğer tuşlardan istediğin tuşu ata (ör L5->B, R5->X)

Bu şekilde oyundaki tuşu atayabilirsin, tercihen ön yüzde kullanmanın rahat olmadığı bir tuşa atarsan daha rahat kullandığın tuşlara da başka şeyler atarsın.

Geri