Jelibonbon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 238
hocam sizinki nasıl düzelmemiş? 3 tane sünger var yanlış yere koymaları da mümkün değilBen çekip attım bile çoktan benimkinde hayvan gibi belli oluyor zaten
hocam sizinki nasıl düzelmemiş? 3 tane sünger var yanlış yere koymaları da mümkün değilBen çekip attım bile çoktan benimkinde hayvan gibi belli oluyor zaten
Bilmiyorum ki şöyle dendi;hocam sizinki nasıl düzelmemiş? 3 tane sünger var yanlış yere koymaları da mümkün değil
Ooo bariz, çok fenaBilmiyorum ki şöyle dendi;
Duvarda ise acaba tv plastik duvarda temas ettiği için oluşuyor olabilir mi? Arasına biz yalıtkan malzeme koyup deneyebilir miyiz? Arge ile paylaşıyorum dosyalarınızı Fuarda olduğumuz dan pazartesi tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.
Ben basit bir şey diye önemsemedim, ailem de çok anlamaz adam yapıp gitmiş, ama azalma bile yok yani , linkini atayım,
Bu arada inceleme falan ne zaman olacak bilgisi var mı?
Evet ama bu testte öyle, düzeldi diyenler de bu testle yapsın acaba onlarda da oluyor muOoo bariz, çok fena
Yakınlarda başka servis yoksa mecbur onlar bakıyor olmalı, ana merkezi aradığında veya yazdığında onlar yönlendirirler otomatik kayıt açıyolar zaten adres isteyip.Bi bilen varsa aydınlatırsa sevinirim, babamlara aldım ilçede ikamet ediyorlar, servis ilden ilçeye bakar mı? ilçede servis bulunmamakta çünkü
Hocam bende de akşam 7 gibi geldiler bizden sonra kuruluma gideceğimiz birkaç yer daha var ancak onda bitiririz bugün falan dediler. Onu nextstarın servis bölümünden ilçendeki servisin numarasını ararsan yardımcı olurlar sanırım ben satın almadan önce arayıp duvar kurulum ücreti nedir kurulum için bekler miyiz aynı gün gelir mi vs gibi sordum yardımcı oldular bana.Bu servis hizmeti saat kaça kadar? Bir arkadaş akşam 7 de geldi falan dedi. Haftaiçi eve 8 gibi geliyorum ona göre teslimat seçicem
Tamam hocam sağolun. Numara sitesinde mi yazıyorHocam bende de akşam 7 gibi geldiler bizden sonra kuruluma gideceğimiz birkaç yer daha var ancak onda bitiririz bugün falan dediler. Onu nextstarın servis bölümünden ilçendeki servisin numarasını ararsan yardımcı olurlar sanırım ben satın almadan önce arayıp duvar kurulum ücreti nedir kurulum için bekler miyiz aynı gün gelir mi vs gibi sordum yardımcı oldular bana.
https://www.next.com.tr/yetkiliservislerTamam hocam sağolun. Numara sitesinde mi yazıyor