Evet evet dikkatsizliğime kurban gittim dur 9070xt sandım bi anlinke gitmiyo başlık farklı konu farklı
İAlıntıyı görüntüle
yanlış 9070xt degil 7900xt 7000 serisi ürünSapphıre VGA Amd 20GB Gddr6 RX7900XT Pure 11323-09-20G
Yükleniyor...
app.hb.biz
Pure bekleyen arkadaşlar için güzel fiyat!!
Ben ne yazdım yukarda hocamyanlış 9070xt degil 7900xt 7000 serisi ürün
Vallaha bende heyecandan direk açmıştım. Konuyu açıp çekecektim allahtan direk çekmemişim nakxjBi an heyecan yaptım![]()
konu başlıgın yanlış içerik degil onu düzeltBen ne yazdım yukarda hocam
@B1L0 hocam müsaitsen kapatır mısın konuyu .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet evet dikkatsizliğime kurban gittim dur 9070xt sandım bi an
DOSTUM MOD ETİKETLEMENE GEREK YOK KONUNUN SAGINDA KONUYU DÜZELT DİYİP 9070XT Yİ 7900XT DİYE DEGİŞTİREBİLRİSİNHocam bejdjsks bende ondan bahsediyorum anlamıyo musun yukarıdaki mesajlarımı okusana moderatör etiketledimya kapatsın diye
@asko56
Kardeşim 7900xt yi neden 32k da indirim diye paylaşayım kafan mı güzelDOSTUM MOD ETİKETLEMENE GEREK YOK KONUNUN SAGINDA KONUYU DÜZELT DİYİP 9070XT Yİ 7900XT DİYE DEGİŞTİREBİLRİSİN
O yüzden düzeltmiyorumDOSTUM MOD ETİKETLEMENE GEREK YOK KONUNUN SAGINDA KONUYU DÜZELT DİYİP 9070XT Yİ 7900XT DİYE DEGİŞTİREBİLRİSİN
YAHU CAHİLİLE LAF ANLATAMIYORUMKardeşim 7900xt yi neden 32k da indirim diye paylaşayım kafan mı güzel
O yüzden düzeltmiyorum
Kardşeim seni niye gerdi bu konu bu kadar adam 7900xtyi 32k ya paylaşmış diye küfür etse daha mı iyiYAHU CAHİLİLE LAF ANLATAMIYORUM
BAŞLIGI DÜZELTTE MİLLET GÖRÜP SANA SÜREKLİ YAZMASIN 9070XT DEGİL DİYE KİMSE MESAJALARI OKUMAZ ONA GÖRE KAPATILSIN ZIR CAHİLMİSİN SEN