🔥İndirim Sapphire RX7900XT PURE 🔥27.499₺ (9TAKSİT)

İnsanları aşalayıcı uslüp ile sosyal medyada normal bir durummuş gibi lanse etmek doğru mu?Bir şeyi net bilmeden yorum yazmak da yanlış yönlendirebilir arkadasta orda hatalı.9 Taksit olması nakit ödeme gücü olmayan için avantaj.ama o fiyatada alınmaz gercekten.24e taksitle verse tamam

:) ulan denyo ahlakımı bozmayayım diyorum zorla bozduruyorsun , karşındaki insana doğru bilgiyi vereceksen adam gibi insan gibi güzel konuşacaksın , hakaretvari cümleler kullanmayacaksın, yaşım bu forumdaki yaş ortalamasından büyük her zaman buradaki gençlerin seviyesini inerek onlarla saygılı bir biçimde konuştum ama senin gibi bazı saygısız arkadaşlara böyle davranmak gerekiyor anlaşılan şimdi çok uzatma tamam
Hıyar oğlu hıyar bir de uzatma diyor, uzatan sensin cahil herif. Sen kimseye üslup dersi verebilecek seviyede biri değilsin. Bilgisiz lafına bile alınabiliyorsan defol git sosyal forumlarda takılma.

9 taksit herşeye geçerli olsa düşünülür de şu nalet hepsiburada worldcard bana çıkmıyor. 9070xt geldiğinden beri sıfır olarak bu kartı almanın pek bir değeri yok bence.

Fsr4 her oyunda yok diye biliyorum, kas gücü olarak 7900xt daha güçlü ve 20gb VRAM var , fiyatı biraz daha düşse taksit ile cazip
Kas gücü ihtiyacı olanlar için olabilir. Fsr de dediğiniz gibi her yerde yok ama yine de yeni dönem kartları ile aynı fiyata alınmaz gibi geliyor.

Geri