❌İndirim Bitti! Hardline Whey 3 Matrix 2300 gr Çikolata Protein Tozu- 2744 TL 🔥

dembe

80+
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar hızlıca paylaşıyorum PC başına geçemedim.

Fiyat çok çok iyi. Ekstra kupon da var sanırım tek seferlik. Bana 2694 TL'ye geldi.

Bu fiyata kaçmaz diye düşünüyorum. Bu marka için çok iyi. Spor yapanlar bilir. ON almak isterim ben de ama çok pahalı. Supplementlerin proteinininden bile ucuz. O da iyidir bu arada tavsiye ederim.

İyi forumlar.

Ekler

• 1000173950.webp
    1000173950.webp
    158.3 KB · Hit: 84
  • 1000173954.webp
    1000173954.webp
    33.4 KB · Hit: 80
Hardline bence gayet iyi bir marka, uzun zamandır kullanıyorum. 3 Matrix dediğimiz ürün, 3 farklı tip whey proteinin karışımından oluşuyor. Bu sayede hem antrenman sonrası hem de antrenmandan birkaç saat sonrasına kadar vücuda peyderpey protein girişi sağlıyor ve uzun süreli protein sentezini destekliyor. Bu fiyatta bayağı iyi. Yalnız tat olarak aradığınızı bulamayabilirsiniz, diğer protein tozları gibi milk shake tadında değil. İçimi biraz daha zordur. Lıkır lıkır düşünmeden için tadına takılmayın. İşini bilen sporcu hardline kullanır.

beyler kod var mı yav alalım
Kupon gelirse eklerim de şu tükenen 200 TL denk gelseydi daha iyi olurdu. Kuponsuz da tüm sitelerin fiyatından çok çok iyi. Kartta para kalsa stoklardım ama bir tane alabildim. Son günlerde iyi indirimler oldu.

Kupon gelirse eklerim de şu tükenen 200 TL denk gelseydi daha iyi olurdu. Kuponsuz da tüm sitelerin fiyatından çok çok iyi. Kartta para kalsa stoklardım ama bir tane alabildim. Son günlerde iyi indirimler oldu.
evet brom bi 200 kod olsa alacağım bende

Bende protein oceandan toz bakıyodum iyi denk geldi teşekkür ederim

Fiyat çok iyi bende var protein bakımından kalite bakımından kesinlikle tavsiye edeceğim bir protein tozu izole

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,524
Üyeler
187,694
Son üye
Berat06_
Geri