normalde hevesle almıştım ama trendyol'da en çok taksit yapan kart kendi kartı değil şaka gibiGüzel kapanış olmuş hocam![]()
normalde hevesle almıştım ama trendyol'da en çok taksit yapan kart kendi kartı değil şaka gibiGüzel kapanış olmuş hocam![]()
Sepete 2 urun ekledim ama kampanya sartlari saglanmiyor diyoKod: EFSANE300
Sepete aşağıdaki 2 ürünü ekleyin. Siparişi verdikten sonra makası iptal edin. Sepeti başka birşeyle tamamlamak size kalmış
![]()
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı - Fiyatı, Yorumları
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
bana da aynısını diyor çözebildiniz miSepete 2 urun ekledim ama kampanya sartlari saglanmiyor diyo
@siyabent hala aktifse kod bak benceKod: EFSANE300
Sepete aşağıdaki 2 ürünü ekleyin. Siparişi verdikten sonra makası iptal edin. Sepeti başka birşeyle tamamlamak size kalmış
![]()
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı - Fiyatı, Yorumları
North Bayou Nb F80 17-30 Lcd Led Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle
Bana bir mouse lazım.Oğlumun pcye alacağım eğitim videoları izliyor sadece ama hafif ve kablosuz bir model istiyorum. Kupona uygun model var mı?
Tamamdır alıyorum teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herkes şuan bu mouse alıyor reis 200 TL kupon ile birlikte 1250 liraya aldık biz konusu var bı bak istersen 4k hz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
250 TL kupon pardon
Alamıyorum… 1000₺ye aldım mecbur birini diğerini de 890tlye@siyabent hala aktifse kod bak bence