- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,612
güzel kart 65 üstünü uzun zamandır görmüyorumO zaman 5070ti ile yola devam... Beyaz sistem için sizin kartı düşünebilirim
güzel kart 65 üstünü uzun zamandır görmüyorumO zaman 5070ti ile yola devam... Beyaz sistem için sizin kartı düşünebilirim
5080 alma zaten fiyat fark yüzdesi performans farkından fazlagüzel kart 65 üstünü uzun zamandır görmüyorum
Düşük ve Orta bütçede amd, yüksek bütçede nvidia. Bence bu bellek olaylarından dolayı en çok vrm olanı yapıştır geç ilerde fiyatlar garipleşecek.Evet muazzam ekran kartları...Fakat ben fps ve grafik kalitesi için hangisi daha iyi olur bunu merak ediyorum.
Alacağın fiyata göre değişir hocam. İyi bir fiyat yakalarsan güzel kart.Hocam oyun için 5090 mantıksız olmaz mı ?
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.MSFS20 için hangisi daha iyi onu araştırıyorum.Şiddetle tavsiye ederim. Kalan parayla da alem yaparsın.![]()
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
hocam siz kullanıyor musunuz oyunlarda çöküyor kart falan diyorlarŞiddetle tavsiye ederim. Kalan parayla da alem yaparsın.![]()
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
5070 ti tercih ederdim.Sizce Hangisini Almalıyım?
MSFS20 ile uçuş yapmaktayım..
Ben 9070xt ile mfs24 de çok düşük FPS almıştım.Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.MSFS20 için hangisi daha iyi onu araştırıyorum.
İnternetten testlerine bakabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla Nvidia kartlar Flight Simulator oyununda daha iyi FPS veriyordu ama parasına değer mi tartışılır. Alemi de bir düşünün derim.Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.MSFS20 için hangisi daha iyi onu araştırıyorum.
Bir bilgim yokhocam siz kullanıyor musunuz oyunlarda çöküyor kart falan diyorlar
Alemİnternetten testlerine bakabilirsiniz. Hatırladığım kadarıyla Nvidia kartlar Flight Simulator oyununda daha iyi FPS veriyordu ama parasına değer mi tartışılır. Alemi de bir düşünün derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir bilgim yok
5070 Tİ alacağım5070 ti tercih ederdim.
5080 ile aynı vrame sahip.
Aralarında o fiyata değecek bir fark yok bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben 9070xt ile mfs24 de çok düşük FPS almıştım.
Nedenini bulamadım. Sonrada bıraktım oyunu.
Şuan 5070 ti kullanıyorum. Onunla denemedim.