Türk telekom rezaleti bu kadar zormu

Alıntıyı görüntüle
o.O2 1 senedir beklemedeyiz Allah nasip ederse Türkiye'nin en düşük interneti rekorunu kıracağım
Alıntıyı görüntüle
İntihar sebebi resmen, telden, pcden hatta televizyondan(smartTV) uzaklaşın derim, çıldırırdım ben av, eski döneme dönüş, bir yerde cd player ve halka açık yerdeki internetten film indirin oynatın :ROFLMAO:

İntihar sebebi resmen, telden, pcden hatta televizyondan(smartTV) uzaklaşın derim, çıldırırdım ben av, eski döneme dönüş, bir yerde cd player ve halka açık yerdeki internetten film indirin oynatın :ROFLMAO:
PC kapanmıyor LoL'e 2 gb güncelleme gelince sabaha kadar açık bırakıyorum xd.

hocam konumu tam vermeyim ama karadenizde küçük bi şehirin merkezinde yaşıyorum 3 hafta falan oldu daha hiç sıkıntı yaşamadım 60 upload 900 üstüde download alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Kötü hocam, 900/50 18 de bir (20 de 1 dir zaten 1000mb pakettir sizinkisi) bende de 900 civarı download, 200-300 upload, 3'te 1'i. Simetrik verilmediğini öğrendikten sonraki şok. Bende taşınacağım belki orada türknet gigafibere geçebilirim Allah herkese simetrik veri nasip etsin.

PC kapanmıyor LoL'e 2 gb güncelleme gelince sabaha kadar açık bırakıyorum xd.
Allah'tan sistemin iyi :ROFLMAO: tam net hatırlamıyorum ama iyidi? 9800x3d ve 9060xt miydi? Ekran kartı için superi bekliyorsun diye anımsıyorum.

hocam konumu tam vermeyim ama karadenizde küçük bi şehirin merkezinde yaşıyorum 3 hafta falan oldu daha hiç sıkıntı yaşamadım 60 upload 900 üstüde download alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
tamam bende bunu alırım ama kurmaları lazım önce

Allah'tan sistemin iyi :ROFLMAO: tam net hatırlamıyorum ama iyidi? 9800x3d ve 9060xt miydi? Ekran kartı için superi bekliyorsun diye anımsıyorum.
Evet evet sistemim iyi :D 7800xt + 7600 sırf sil yükle yapmamak için de 2tb ssd aldım xd silmiyorum çoğu oyunu ilerde indirip oynarım diyemiyorum çünkü. Güncellemek istemiyorum şimdilik tek sorunum ana kart ona elleşmek lazım b650 s2h.

Ekler

• Screenshot_2025-11-27-16-34-35-267_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-11-27-16-34-35-267_com.miui.gallery.webp
    167.8 KB · Hit: 20
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Yook
Tuektelekom rezaletinden 1hafta önce turknete geçerek kurtuldum. Cidden çok kötü bir firma mobilde de sabit internette de
3 yıldır fiber altyapı da hizmet alıyorum ttnetten. Ondan önce bakır yoluyla 10 yıl hizmet aldım.

10 yıl boyunca her ay sövdüm ama fibere geçtiğimden beri 1 kere dahi sorun yaşamadım. Burada altyapı çok önemli.

Geri