RX 6700 XT Forza Horizon 5'te ağaç ve bitki titremesi oluyor

Reaksiyon skoru
5
Ağaçlarda ve bitkilerde, gölgelerde vs. titreme, böyle nasıl desem pırpırlanma, pikselleşme var. Ekran kartım RX 6700 XT, neredeyse her şey Ultra ekstremde oynuyorum. Bunun çözümü nedir?

Google'dan Furmark V2 indirin. Ardından programın içerisinden " ARTIFACT " kısmını aktif edin, 15 dakika test edin bakalım bir sorun bulacak mı...Test sonrası tekrar yazarsınız.

usta demin bende girdim oyuna aynı ekran kartı var. bende de değişik bi görüntü bozulması oluyor. güncellemeden dolayı galiba.

bu konuya takip atıyorum biri amd önerdiği zaman atmak için
alakayı anlamadım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ağaçlarda ve bitkilerde, gölgelerde vs. titreme, böyle nasıl desem pırpırlanma, pikselleşme var. Ekran kartım RX 6700 XT, neredeyse her şey Ultra ekstremde oynuyorum. Bunun çözümü nedir?
FSR açık olabilir çoğu oyunda otomatik açık geliyor.

alakayı anlamadım ?

FSR açık olabilir çoğu oyunda otomatik açık geliyor.
Hayır değil rdr2 de bile oluyor değişik bir şey kartımdan memnunum 3 yıldır kullanıyorum

bu konuya takip atıyorum biri amd önerdiği zaman atmak için
Neden hocam 3 yıldır kullanıyorum memnunum aslında sadece böyle ufak bir sorunum var

Bide göreve başlarken arabayı böyle sağını şokunu gösterdiği yerde yani platformda dönerkenki kısımdada takılmalar oluyor

Benzer bir ağaç titremesi bende 2019'da GTX 1660 Ti kullanıyordum o zaman Forza Horizon 4 oynarken oluyordu. Ben de kendi kendime " ulan acaba ekran kartı bellekleri patates mi oldu " diye korkmuştum. Ama çözümü basit tabii. Furmark V2'de Artifact seçeneğini işaretleyip 15 dakikalık test yeterli. Başka bir şeye gerek yok.

Fsr dan kaynaklı olabilir belki

Hayır değil rdr2 de bile oluyor değişik bir şey kartımdan memnunum 3 yıldır kullanıyorum

Neden hocam 3 yıldır kullanıyorum memnunum aslında sadece böyle ufak bir sorunum var

Bide göreve başlarken arabayı böyle sağını şokunu gösterdiği yerde yani platformda dönerkenki kısımdada takılmalar oluyor
Driver sürümün ne ? bir de arkadaşın dediğini yap. 11 sürümü sıkıntılı 10 sürümüne geçersen düzelebilir.

1764493710415.webp

Kenar yumuşatmada en çok bu ayarları beğendim.

Ekstra olarak Amd ayarlarından VSR açıp sanal 2K çözünürlükte oynarsan hem detaylar artıyor hemde köşelerdeki titreme sorunu azalıyor

valla bende oyle olmuyor senın ayarladıgın kenar yumusatma ayarıyla alakaldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,344
Üyeler
187,031
Son üye
İsmet61
Geri