AOC 27G42E Alınır mı?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
6000
Bahsettiğim monitörü almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi bir monitör falan var mıdır? 27 inç olmak zorunda değil hikayeli oyunlar ve dizi film izlemek çoğunlukta olmak üzere ara sıra rekabetçi oyunlar için de kullanacağım. Bütçe 6000tl

Görmüştüm hocam fakat hzsi fazla geldi oyunlarda falan o kadar yuksek fps almayacağım için sıkıntı yaşatır diye düşündüm

Bahsettiğim monitörü almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi bir monitör falan var mıdır? 27 inç olmak zorunda değil hikayeli oyunlar ve dizi film izlemek çoğunlukta olmak üzere ara sıra rekabetçi oyunlar için de kullanacağım. Bütçe 6000tl
en son konuma bakar mısın hocam

aynısı var 1080p alışıksan güzel sıkıntı yok renkleri iyi

24G42 e al 1080 p 24 inç daha iyi Lenovo monitörden iyi Aoc olan

Hocam ips glow durumunuz nasıl? Uygun mu?
fark edilmiyo ışık sızması demezsin her yeri eşit arkaplandan gelen ışık var öyle düşün yani uyuz etmez fark da etmen.

27 inçlik fhd modelini listeme aldım, değerlendireceğim. Cevap için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri