Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,603
hocamlar yd iphone 17 almak istiyorum, istanbuldayım ancak nereden alsam bilmiyorum. Önerdiğiniz veya bildiğiniz bi yer var mı?

hocamlar yd iphone 17 almak istiyorum, istanbuldayım ancak nereden alsam bilmiyorum. Önerdiğiniz veya bildiğiniz bi yer var mı?
Hocam bi tane numara var bende ondan alıyorum ben. 15 pro, s23u, techno olmak uzere 3 telefon aldım hepsi de sorunsuz geldi. Sadece s23u için server kayıt yapmıştık güncelleme alamaıdm ama iphone kapalı kutu olacağı için problem olmaz. Vade farklı taksit de yapıyor kartlara numarasını atayım istersen özelden yazarsan

Hocam bi tane numara var bende ondan alıyorum ben. 15 pro, s23u, techno olmak uzere 3 telefon aldım hepsi de sorunsuz geldi. Sadece s23u için server kayıt yapmıştık güncelleme alamaıdm ama iphone kapalı kutu olacağı için problem olmaz. Vade farklı taksit de yapıyor kartlara numarasını atayım istersen özelden yazarsan
atar mısın hocam

hocam ben buradan alışveriş yaptım ama xiaomi cihazlar aldım waycell diye sitesi var orada fiyatları yazıyor facebokta veysel kılıçdoğan diye çıkıyor kocaelinde dükkanı da var kargo da yapıyor
https://www.waycell.com.tr/ buyrun sitesi bu şekilde yardımı olur inşallah

hocam güvenilir mi bu aldığınız yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben buradan alışveriş yaptım ama xiaomi cihazlar aldım waycell diye sitesi var orada fiyatları yazıyor facebokta veysel kılıçdoğan diye çıkıyor kocaelinde dükkanı da var kargo da yapıyor
https://www.waycell.com.tr/ buyrun sitesi bu şekilde yardımı olur inşallah

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dedigim gibi 3 telefon aldim problem yok anlattigim disinda(s23u server kayitli oldugu icin guncelleme gelmiyor)

İstanbul içi şirinevler uyarsa yönlendirme yapabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri