Hocam bi tane numara var bende ondan alıyorum ben. 15 pro, s23u, techno olmak uzere 3 telefon aldım hepsi de sorunsuz geldi. Sadece s23u için server kayıt yapmıştık güncelleme alamaıdm ama iphone kapalı kutu olacağı için problem olmaz. Vade farklı taksit de yapıyor kartlara numarasını atayım istersen özelden yazarsanhocamlar yd iphone 17 almak istiyorum, istanbuldayım ancak nereden alsam bilmiyorum. Önerdiğiniz veya bildiğiniz bi yer var mı?
atar mısın hocamHocam bi tane numara var bende ondan alıyorum ben. 15 pro, s23u, techno olmak uzere 3 telefon aldım hepsi de sorunsuz geldi. Sadece s23u için server kayıt yapmıştık güncelleme alamaıdm ama iphone kapalı kutu olacağı için problem olmaz. Vade farklı taksit de yapıyor kartlara numarasını atayım istersen özelden yazarsan
hocam güvenilir mi bu aldığınız yerHocam bi tane numara var bende ondan alıyorum ben. 15 pro, s23u, techno olmak uzere 3 telefon aldım hepsi de sorunsuz geldi. Sadece s23u için server kayıt yapmıştık güncelleme alamaıdm ama iphone kapalı kutu olacağı için problem olmaz. Vade farklı taksit de yapıyor kartlara numarasını atayım istersen özelden yazarsan
hocam güvenilir mi bu aldığınız yerhocam ben buradan alışveriş yaptım ama xiaomi cihazlar aldım waycell diye sitesi var orada fiyatları yazıyor facebokta veysel kılıçdoğan diye çıkıyor kocaelinde dükkanı da var kargo da yapıyor
https://www.waycell.com.tr/ buyrun sitesi bu şekilde yardımı olur inşallah
hocam dedigim gibi 3 telefon aldim problem yok anlattigim disinda(s23u server kayitli oldugu icin guncelleme gelmiyor)hocam güvenilir mi bu aldığınız yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam güvenilir mi bu aldığınız yer
numara atar mısınız aldığınız yerinhocam dedigim gibi 3 telefon aldim problem yok anlattigim disinda(s23u server kayitli oldugu icin guncelleme gelmiyor)
Aynı şekilde bende 2-3 adet telefon aldım buradan zaten dükkanı da Çar Kocaeli’ndehocam güvenilir mi bu aldığınız yer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam güvenilir mi bu aldığınız yer
kral adamla iletişim halindeyim,wp den konşuyorum da sen kocaeline gidip mi aldın yoksa kargolu şekilde mi aldınAynı şekilde bende 2-3 adet telefon aldım buradan zaten dükkanı da Çar Kocaeli’nde
Ben kargoyla aldım hatta ilk aldığımda eniştemi yollamıştım dükkana Emin olmak içinkral adamla iletişim halindeyim,wp den konşuyorum da sen kocaeline gidip mi aldın yoksa kargolu şekilde mi aldın
güvenilir ozaman anladığım kadarıylaBen kargoyla aldım hatta ilk aldığımda eniştemi yollamıştım dükkana Emin olmak için