Saglam ve temiz ses veren kulaklık önerisi

Scorpiw

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
3000
Ağalar öncelikle bir kulaklık almayı düşünüyorum ama kulaklık hem oyun hemde Müzik için güzel olmalı yani temiz ses versin ve malzeme kalitesi dandik olmasın bakınıyorum Logitech fln bazı markalar var ama bilmiyorum hangisi iyidir bütçem 2500 ama 3000 e kadar çıkarım varmı önerileriniz

Ağalar öncelikle bir kulaklık almayı düşünüyorum ama kulaklık hem oyun hemde Müzik için güzel olmalı yani temiz ses versin ve malzeme kalitesi dandik olmasın bakınıyorum Logitech fln bazı markalar var ama bilmiyorum hangisi iyidir bütçem 2500 ama 3000 e kadar çıkarım varmı önerileriniz
cloud 3 kullanıyorum mikrofonundan memnunum oyuncu ve acemi yayıncılık/youtube içeriği için yeterli. Sesi ise gayet iyi ekolayzır ile müziğe özel ayar ve oyuna özel ayar kullanıyorum memnunum.

cloud 3 kullanıyorum mikrofonundan memnunum oyuncu ve acemi yayıncılık/youtube içeriği için yeterli. Sesi ise gayet iyi ekolayzır ile müziğe özel ayar ve oyuna özel ayar kullanıyorum memnunum.
Bazı arkadaşlar mchose x9 fpn dedi o nasıl

Bazı arkadaşlar mchose x9 fpn dedi o nasıl
X9 un stoğu kalmadı sanırım. Ben V9 Pro olanını kullanıyorum. X9 da kulak pedleri kumaş, v9 pro da ise suni deri. Ses kalitesi gayet güzel. Uygulamadan ekolayzır tepkisi ve uygulama basitliği iyi.
Kafam da büyük ve hiç sıkma yapmıyor. Tabi yaz aylarında ne kadar terletme yapar bilemem.
Ama en güzel özelliği bence bataryası. Gerçekten çok çok iyi.
Mikrofonunu çok beğeniyorlar ama ben kullanmıyorum. Çıkardım kutusuna kaldırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri