Galax 5070ti vs sapphire nitro+ 9070xt ( Anket )

Siz hangisini tercih ederdiniz ? (bütçe daha fazla arttırmadan )

• Oy kullanan toplam üye
    36
  • Anket kapatıldı .

NOUR1E

80+
Reaksiyon skoru
108
Herkese Merhaba ;

Fiyatların artmasıyla birlikte imzandaki sisteme yüksetleme yapmaya karar verdim ve 3080 i sattım . 2 ay sonra 2k monitör alacağımı düşünürsek sizin tercihiniz ne olurdu ?

Güç kaynağım corsair rm1200x shift doğrudan 12vhpwr çıkışı yok .

61GGPuK4VmL._AC_SY879_.webp
sapphire-radeon-rx9070xt-nitro-16gb-gddr6-256bit-rdna-4-fsr-4-amd-ekran-karti-11348-01-20g.webp

Herkese Merhaba ;

Fiyatların artmasıyla birlikte imzandaki sisteme yüksetleme yapmaya karar verdim ve 3080 i sattım . 2 ay sonra 2k monitör alacağımı düşünürsek sizin tercihiniz ne olurdu ?

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
ikiside değil

bütçemi çok aşıyor maalesef . Teşekkürler .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle sapphire önermiyorum alıyorsanda başka marka al coil whine garantili kart almamak adına.
coil whine aşırı olmadığı sürece beni rahatsız etmez . 3080 rog'u da coil whine varken kullandım . Sadece cs2 de anamenü kısmında ciddi ıslık oluyordu .

+ olarak hangisini alırsam alayım undervolt yapmayı planlıyorum . Uv + oc

Kesinlikle sapphire önermiyorum alıyorsanda başka marka al coil whine garantili kart almamak adına.
coil whine yok bende sallama
garantili demiş bi de çok komik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer oynayacağın oyunlarda forza gibi aşırı sevdiğin amdnin güçlü olduğu taraf yoksa amd alma onun yerine 3 fanlı 5070 ti alabilirsin galax da alma

Son düzenleme:
coil whine yok bende sallama
garantili demiş bi de çok komik
sende olmaması %70 oranında çıkmadığı anlamına mı geliyor? 2 kez değişim yaptım forumda bir sürü konu var sapphire 9070 xt nitro serisi coil whine çıkma olasılığı en yüksek kartlardan biri kartta bir kere bobin sayısı aşırı fazla.

Başlık 'Sapphire RX 9070 XT Nitro+ Coil whine sorunu' https://forum.donanimarsivi.com/konu/sapphire-rx-9070-xt-nitro-coil-whine-sorunu.1130191/
Başlık 'Coil Whine ekran kartım kaynaklı mı?' https://forum.donanimarsivi.com/konu/coil-whine-ekran-kartim-kaynakli-mi.1171601/

sende olmaması %70 oranında çıkmadığı anlamına mı geliyor? 2 kez değişim yaptım forumda bir sürü konu var sapphire 9070 xt nitro serisi coil whine çıkma olasılığı en yüksek kartlardan biri kartta bir kere bobin sayısı aşırı fazla.

Başlık 'Sapphire RX 9070 XT Nitro+ Coil whine sorunu' https://forum.donanimarsivi.com/konu/sapphire-rx-9070-xt-nitro-coil-whine-sorunu.1130191/
ben araştırdım belli bi seriden sonra üretimlerde daha kaliteli bobin kullanmışlar whine sıkıntısı çok daha azalmış diye üretim serisine bakacak işte

Herkese Merhaba ;

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Sistemim kullanım amacı ne ? ne yapacaksın ? ne edeceksin ? kart böyle seçilmez ki.

2 adet RX 6700XT Pulse, 1 adet 7800XT Pure kullandım, tüm kartlarda CW vardı, ama almamak için büyük bir sorun mu kişiden kişiye değişebilir, Nitro Plus modelinde de çok fazla CW konusu var Reddit üzerinde, ses takıntısı olan birisini üzebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,931
Üyeler
186,121
Son üye
Roislom
Geri