5060 Ti 16gb fiyatını hak ediyor mu

Luwi

80+
Reaksiyon skoru
7
Ben bu kasımda indirimde 20k ya iki fanlısını aldım ama bu fiyat bandında ileriye dönük daha iyi bir ekran kartı var mı
Markası ve modeli:Msi shadow 2x

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben bu kasımda indirimde 20k ya iki fanlısını aldım ama bu fiyat bandında ileriye dönük daha iyi bir ekran kartı var mı
Bütcem 20-25
Hocam ben de aynı ürünü aldım bence dünkü 27k olan rtx 5070 modeline aradaki fark değerdi ancak taksit imkanı yok diye almadım. Bence bu fiyata amd harici pek seçenek yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Luwi
Bütcem 20-25
dün 26.999 a gaming gecesine özel 5070 verdiler kötü kaçırdın

• Beğen
Bütcem 20-25
27ye her hafta pny 5070 düşüyor getireceği performans fiyat farkından fazla o paraya 5060ti alınmaz
ya 5070 alacaksın 27ye ya da 9060xt 16gb 16-17ye

indirimle 5070 kovala

• Beğen
Ben bunu iade ediyorum o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yılbaşına kadar 5070 kovalayacağım o zaman varmı başka öneriniz

Hocam ben de aynı ürünü aldım bence dünkü 27k olan rtx 5070 modeline aradaki fark değerdi ancak taksit imkanı yok diye almadım. Bence bu fiyata amd harici pek seçenek yok
Ben bunu peşin fiyatına 9 taksitle aldım eğer taksit imkanı yoksa alamam 5070

Son düzenleme:
Ben bunu iade ediyorum o zaman

Yılbaşına kadar 5070 kovalayacağım o zaman varmı başka öneriniz

Ben bunu peşin fiyatına 9 taksitle aldım eğer taksit imkanı yoksa alamam 5070
İncehesapta maximum ve paraf karta yapıyordu Peşin fiyatına 3 taksit hocam ben o yüzden alamadım. 26 27k civarına rtx 5070 bulursanız taksit fırsatı varsa kaçırmayın derim. Ben rtx 5060ti 16gb modelini bugün kullanmaya başladım aşırı memnun kaldım.

• Beğen
İncehesapta maximum ve paraf karta yapıyordu Peşin fiyatına 3 taksit hocam ben o yüzden alamadım. 26 27k civarına rtx 5070 bulursanız taksit fırsatı varsa kaçırmayın derim. Ben rtx 5060ti 16gb modelini bugün kullanmaya başladım aşırı memnun kaldım.
Hangi marka kullanıyorsunuz hocam forumlarda gezmekten yoruldum bi 9070xt mi dönsem yoksa 5070 mi alsam yada hepmi vazgeçsem diye düşünmeye başladım 😂

Hangi marka kullanıyorsunuz hocam forumlarda gezmekten yoruldum bi 9070xt mi dönsem yoksa 5070 mi alsam yada hepmi vazgeçsem diye düşünmeye başladım 😂
bu işin sonu yok be reis üstüne koydukça mantıklı olarak daha iyi kartlar ala biliyorsun kesin bir bütçe belirle kendine bunun üstüne katiyen çıkamam diyip ona göre ölçüp biç

bu arada aldığın 5060 ti 8gb değil demi

bu işin sonu yok be reis üstüne koydukça mantıklı olarak daha iyi kartlar ala biliyorsun kesin bir bütçe belirle kendine bunun üstüne katiyen çıkamam diyip ona göre ölçüp biç

bu arada aldığın 5060 ti 8gb değil demi
Valla hocam deli olucam az kaldı ya
yok hocam 16gblık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,931
Üyeler
186,121
Son üye