5060 Ti 16gb fiyatını hak ediyor mu

5060ti 8gb için 20 verilir mi onu da söyleyebilir misiniz ? 5070 alcaktım istediğim model stokta yok 5060ti 8gb a döndüm sadece lol oynuyorum

bu videoları izlemekten başım ağrıdı geçen hafta kazan bilyası çakarken telefonu kenara bi yere sabitleyip bi yandan bunları izliyordum ama amd bu sefer yapmış 9070xt çok sağlam kart
evet ve gelen yeni güncellemeler ile yazılımsal sorunlarıda ortadan kaldırmaya başladı
rt konusunda da nvdia ile arasındaki farkı iyice kapttı bitek güç tüketimi ve fsr desteğinin daha gelişmesi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saf güçte zaten söylemeye gerek yok nvdia ya yetişti

bu videoları izlemekten başım ağrıdı geçen hafta kazan bilyası çakarken telefonu kenara bi yere sabitleyip bi yandan bunları izliyordum ama amd bu sefer yapmış 9070xt çok sağlam kart
işlemcin ne

• Beğen
Reaksiyonlar: Luwi
evet ve gelen yeni güncellemeler ile yazılımsal sorunlarıda ortadan kaldırmaya başladı
rt konusunda da nvdia ile arasındaki farkı iyice kapttı bitek güç tüketimi ve fsr desteğinin daha gelişmesi lazım

saf güçte zaten söylemeye gerek yok nvdia ya yetişti

işlemcin ne
Daha alamadım 7500f bütçem yeterse 7500x3d alıcam

neden hocam lol vram kullanan bir oyun değil kart değiştirme amacım zaten beyaz güzel bir karta geçmez akvaryum beyaz sistem yaptım colorful 5060ti düşünüyordum
ben gta 6 veya forza 6 gibi oyunların hiçbirinin yüzüne dönüp bakmam dersen ozmana 8gb sana yeter ama 5060ti 8gb için bu fiyat kesinlikle fazla
amd muadilileri 15k larda dolanıyor ben amd kullanmam dersen de bu 5060ti 8gb hem geçen ay hemde geçen cuma 17.5 tan satıldı belli bir süre

Hangi marka kullanıyorsunuz hocam forumlarda gezmekten yoruldum bi 9070xt mi dönsem yoksa 5070 mi alsam yada hepmi vazgeçsem diye düşünmeye başladım 😂
Msi shadow 2x rtx 5060ti 16gb aldım ben hocam

5060ti 8gb için 20 verilir mi onu da söyleyebilir misiniz ? 5070 alcaktım istediğim model stokta yok 5060ti 8gb a döndüm sadece lol oynuyorum
20 fazla hocam

• Beğen
22-23k gibi fiyatlar verilebilir gayet iyi kart

kardeşime 20 ye 16gb olanı aldık ti alcaksan 16gb al yoksa bosa para vermis olursun

• Beğen
Daha alamadım 7500f bütçem yeterse 7500x3d alıcam
bence uğraştığına değer hocam bütçe arttıra biliyorsan 9070xt ye geçmen çok iyi olur yarın akşam indirim gece si var oraya bi 9070xt düşerse çekersin
çünkü yer yer 5060 ti yi 2 ye katlıyor 9070xt
ama bütçe çıkmıyorsada illaki almak zorunda değilsin dlss falan açarak yoluna devam edersin

22-23k gibi fiyatlar verilebilir gayet iyi kart

kardeşime 20 ye 16gb olanı aldık ti alcaksan 16gb al yoksa bosa para vermis olursun
Bence de 16gb modeli o paralara satıldı 8gb a vermek israf olur bir tık

bence uğraştığına değer hocam bütçe arttıra biliyorsan 9070xt ye geçmen çok iyi olur yarın akşam indirim gece si var oraya bi 9070xt düşerse çekersin
çünkü yer yer 5060 ti yi 2 ye katlıyor 9070xt
ama bütçe çıkmıyorsada illaki almak zorunda değilsin dlss falan açarak yoluna devam edersin
Teşekkürler hocam güzel bir inidirim gelirse 9070xt alacağım daha geleceğe dönük bu arada işlemci tercihlerim nasıl bir önerin var mı?

Geri