Çözüldü✓ Yeni kart sonrası siyah ekran problemi

5000 serisi ilk çıktığında Murat Gamsız bunu anlatmıştı uzun uzun. PCIe 4.0 anakartlarda buna çok denk geliyor insanlar. Mümkünse BIOS güncellemeyi deneyin.

Hali hazırda çift sistem kullanıyorum ben. 13700K + 4070 sistemim de var. Nvidia'nın 580.xx ve sonrası sürücüleri sıkıntılıydı biraz. Ben 4070'le bile siyah ekran sorunu yaşamıştım Nvidia ile hayatımda ilk kez.

576.80 sürücüsünü kurmayı dener misiniz lütfen. Ona göre tekrar yazarsınız buradan. Yeni Windows kurmadan önce bunu bir deneyin.

En güzel temiz bir windows kurulum.

Ekran kartı değişikliğinde birde özellikle AMD ekran kartında Nvidia ya geçince ne yaparsan yap alakasız saçma hatalar alabiliyorsun.

Ne kadar DDU üstünden ekran kartını kaldırsanda sıfırlansadan yeniden kursanda yok düzelmiyor.

Benzer şey bende de oluyordu. DDU ile sildim yeni ekran kartını temiz kurulum yaptım ama yok her şey tamam doğal normal gibi görünüyor ama bir oyuna girdimi anlık takılmalar kasmalar alakasız bir yavaşlık oluyor. Yada online oyun oynuyorum normalde 2 gün dursam DC olmaz iken oyunda 1-2 saatte bir DC olmalar kalabalığa girdimi takılmalar oluyordu.

En temizi sıfırdan yeni windows 11 kurulumu ile iş çözüldü.
Rx 9060xt almıştım hocam onun sürücüleri kurmuştum iade edip bunu alınca bunda dediğiniz gibi problem oldu. En kötü öyle de denerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000 serisi ilk çıktığında Murat Gamsız bunu anlatmıştı uzun uzun. PCIe 4.0 anakartlarda buna çok denk geliyor insanlar. Mümkünse BIOS güncellemeyi deneyin.
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hali hazırda çift sistem kullanıyorum ben. 13700K + 4070 sistemim de var. Nvidia'nın 580.xx ve sonrası sürücüleri sıkıntılıydı biraz. Ben 4070'le bile siyah ekran sorunu yaşamıştım Nvidia ile hayatımda ilk kez.

576.80 sürücüsünü kurmayı dener misiniz lütfen. Ona göre tekrar yazarsınız buradan. Yeni Windows kurmadan önce bunu bir deneyin.
Tamam hocam deneyeyim hemen.

En son dediğimi yaptınız mı ?
Hocam ne alaka bilmiyorum ancak bios ekranı gelmiyor monitöre sinyal gelmiyor uyarısı çıkıyor.

Yok hocam bu sürücü ile de aynı cs2 açılırken fps 4 falan oluyor kasarak donarak açılıyor sonradan kendine geliyor oyun ama daha önceden de böyle olmuştu oynamaya devam edersem 15 dk içinde falan kapanacak oyun.

Son düzenleme:
Rx 9060xt almıştım hocam onun sürücüleri kurmuştum iade edip bunu alınca bunda dediğiniz gibi problem oldu. En kötü öyle de denerim.

Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Tamam hocam deneyeyim hemen.
9060xt yi neden iade ettiniz hocam

9060xt yi neden iade ettiniz hocam
Coil whine sesi vardı hocam felaket derecede hem de. Cs2 performansı da nvidia kartlara göre bir tık kötüymüş sanırım. Benim de en çok oynadığım oyun cs2 olduğu için iade ettim. Oyun içinde denedim ve bildiğiniz oyun donup donup geri geliyordu falan hangi ayarı yaparsam yapayım düzelmedi.

Tamamdır hocam deneyeceğim bu akşam teşekkür ederim

Gigabyte anakartlarda revizyonlara çok dikkat edin, revizyona göre yazılım değişiyor anakartı çöp edersiniz

Gigabyte anakartlarda revizyonlara çok dikkat edin, revizyona göre yazılım değişiyor anakartı çöp edersiniz
1.0 revizyon hocam siteden bakayım dikkat ederim teşekkür ederim

Bios u son sürüme güncelledim yine siyah ekran sıkıntısı yaşadım ekran kartını son sürüme güncelledim eski stabil versiyondan ama sanırım yine oluyor.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan