❌İndirim Bitti! FIFA 25i olana FIFA 26 steamde 28 dolar

Aithusa

80+
Reaksiyon skoru
13
Fifa 25 iniz varsa paket ile birlikte Fifa 26 28 dolara düşüyor. Son indirimde 35 dolara düşmüştü. Link

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    16.7 KB · Hit: 288
35 dolara aldım 1 hafta oldu fc 25 sahibiyim 7 dolar zarardayım
Kaç saat oynadın. 2 saatten az ise iade edebilirsin. Hatta 4-5 saate kadar bile iade edersin güzel bir açıklama yazarsan ama 1 haftada cılkını çıkardıysan evet 7 dolar zarardasın. :)

Kaç saat oynadın. 2 saatten az ise iade edebilirsin. Hatta 4-5 saate kadar bile iade edersin güzel bir açıklama yazarsan ama 1 haftada cılkını çıkardıysan evet 7 dolar zarardasın. :)
zaten para hesaba yatana kadar 70 dolar olur bu sefer 42 dolar zararda olur

ea uygulamasında geçerli mi bilgisi olan var mı?

zaten para hesaba yatana kadar 70 dolar olur bu sefer 42 dolar zararda olur

Belki Steam bakiyesinde bütçesi vardır. 1 aylık oyunu iade aldıkları oldu ama hiç oynamamıştım. 3-3.5 saat oynadığım oyunu da iade aldıkları oldu. Bazen alabiliyorlar. Red yediğim de oldu bu arada hep iyi örnekleri vermemeyim ama 2 saati geçmemişse zaten sorunsuz iade olacaktır.

Marttan önce 28 doların altına düşeceğini düşünmüyorum
geçen sene de mart ayında 21 dolara düşmüştü fc25

bu siteden fiyat geçmişine bakabilirsiniz fc 25 e göre bir varsayım yapabilirsiniz

Pcde 90dolara aldım ön siparişle 20 gün sonra ps5pro aldım sonra gittim 100 dolara psden aldım sonra gittim 1.3 ayda 50bin tl fc points yatırdım hay kafamın teline tüküreyim

ukrayna ea store dan 10 gün önce 750tl ye aldım ea fc 25 sahibide değildim, gamepass üyeliğinden yüzde 10 indirim yaptı sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,124
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri