🔥İndirim Türk Telekom 3 aylık ücretsiz 50GB 1000 DK 1000 SMS kampanyası

3 ay dolmadan geçebilir miyim peki
Tam bilmiyorum ama 30 gün dolunca farklı operatöre taşımak mümkün oluyor diye biliyorum. Ancak yeni müşteri kampanyalarında hep son 3 ay içinde hattını kampanyaya katılınacak operatörden başka bir operatöre taşımamış olmak şartı oluyor.

Ben bu kampanya içim tt mobile geçtim 10 gün kullandım hattımı kapattılar birdaha açtıramadım bana tt mobile müşterisi değilsiniz dediler cevap olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve tekrar aynı numarayı turkcelle bile geçiremedim hat kapalı olduğu için numara gitti

Selfy kaydolunca bir de bunun 6 aylık 100GB olanı var toplam 150GB yapabilirsiniz. Zaten bayadır olan kampanyalar son 3 ay Türk Telekom kullanmayan hatlara geçerli onu da eklersin.
Hocam ufak bir bilgi verebilir misin bunun hakkında ben az önce bu 50 gb kampanyası için geçiş talebi oluşturdum fakat Selfy olayığını sorduğumda bilmiyordu geçişi yapan arkadaş nasıl yapıyoruz bu işlemi

Hocam ufak bir bilgi verebilir misin bunun hakkında ben az önce bu 50 gb kampanyası için geçiş talebi oluşturdum fakat Selfy olayığını sorduğumda bilmiyordu geçişi yapan arkadaş nasıl yapıyoruz bu işlemi
Selfy üyesi ol Türk Telekom uygulamasından 25 yaş altı birinin bilgilerini gir, sen 25 yaş altıysan kendi bilgilerini gir. Selfy üyesi olduktan sonra 6 aylık 100GB paketini de al.

Selfy üyesi ol Türk Telekom uygulamasından 25 yaş altı birinin bilgilerini gir, sen 25 yaş altıysan kendi bilgilerini gir. Selfy üyesi olduktan sonra 6 aylık 100GB paketini de al.
Teşekkür ettim kış + yazın ortasına kadar kurtarır bu paketler :D

Geri