S26u mı beklenir s25u mu alınır

bellek ve ram fiyatlarını s26u fiyatını etkiler mi ne kadar olur

• 100-110k olur

• 90-100k olur

• 110k+ olur

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Hocam testlere bakmıyorum ben kullanıyorum ve fark ediyorum. İş zamanları yanımda şarj edecek alan yok ise 1080 p ye alıyorum 1 1.3 saate kadar fark ediyor kendi kullanımım da
85 olayı da aynı ben test ettim ve memnunum. Siz öyle kullanıj :)
Çok bilmeyin ;)
15-90-95-100 yapmak en mantıklısı bence günü nasıl çıkartıyorsa ben garanti olsun diye 15-100 kullanıyorum şu anki telefonumda 2 yılı geçti elime alalı

Hocam testlere bakmıyorum ben kullanıyorum ve fark ediyorum. İş zamanları yanımda şarj edecek alan yok ise 1080 p ye alıyorum 1 1.3 saate kadar fark ediyor kendi kullanımım da
85 olayı da aynı ben test ettim ve memnunum. Siz öyle kullanıj :)
Çok bilmeyin ;)
Ay erkek ya triplere bak ahaha

Hiçbir fark yok. Oyun oynarken ısınma hariç pil farkı yok. Eh gözdede sorun yoksa 1080p ile 2k farkı ve kesinliği bariz görür insan. Ayrıca ben sadece kendi fikrimi belirttim. Banane sizin saçma kullanımızdan. Herşeyi limitlemissin zaten ;D güç tassarufu falanda açıktır sende.

Samsung tarafında keseyi düşünürsek bir eski modeli almak daha mantıklı 26 çıkınca 25 al derim.
keseyi boşver reis ilerde 1 maaşımın 1/3ü olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tip okuyan kaneki ken fanı mı 😅 doktor olduktan sonra karanlık işlerle uğraşmazsın diye ümit ediyorum. Türkiye içinde ghoul ile karşılaşırsan bana da haber ver gelirim 🤣🤣
yok ya o öyle değil fdgjkldfj robloxta tokyo ghoul oyunu vardı ordan seviyorum çocukluğumun oyunu

Bu arada hocam kimse bahsetmemiş ama samsung kendisine bile ram satmıyor. Samsung, samsunga ram satmıyor bildiğin

Fiyatlar ne olur bilinmiyor o tarafta.
kendine niye satmıyor bu

friendly fire on

onu kalemiyle birlikte kullanıyorum zaten ama 11 inç olduğu için cebime katıp götüremiyorum

Alıntıyı görüntüle
Bir çanta ile falan çözemez misiniz? Tableti s26u oluncada götüreceksiniz sanırım. Öyle olunca zaten notu tabletten alırsınız bence. Ha sonra yazdığınız şarj sorunu için belki powerbank ile işi halledebilirsiniz.

Bir çanta ile falan çözemez misiniz? Tableti s26u oluncada götüreceksiniz sanırım. Öyle olunca zaten notu tabletten alırsınız bence. Ha sonra yazdığınız şarj sorunu için belki powerbank ile işi halledebilirsiniz.
telefon annem için de lazım zaten 2019 huawei p smart kullanıyor benim telefonu ona vereceğim kendim de hazır evde yaşıyorken masrafım azken keyfime bakayım ilerde bana misliyle gelir şu anki rahat ve verimli çalışmam diye düşündüm almışken iyisini alayım

tek korktuğum şey 512 gb 26 ultrayı 120kya almak

17 pro maxa 140k vermekle eşdeğer nerdeyse

2-3 ay bekleyemem tek sıkıntım o

yok tıp okuyorum s23ün küçük ekranında dahi not uygulamasına bakıyorum ultra almamın en büyük nedeni ekosistem ve kalem zaten yoksa kamerası fiyatına göre düşük ama işim yok daha yüksek kamerayla
Senin işini bi 20-30k ya tablet çözer gibi sanki. Ultralardada kalem kullanayım not alayım işi bence zor. Varmış zaten sanırım. Çokta elzem değil bence ama bendede 256 s23 var alırsamda yd alırım 100k vermek s23 gibi bi canavar varkrn saçma geliyor şahsıma

onu geminiye sordum anakarta sorun çıkartabiliyormuş samsungun karını kısıyormuş bir de yer kaplıyormuş fazladan saat olduğu için sen foto çekme falan yapabiliyon zaten sen zaten bu telefonun kalemini anca not için kullanırsın dedi ıjsdglksd
makro kamera var sanıyodum o kadar iyi çekiyodu tuzu şekeri vay be yeter bana o mikroskop preparatını o kamerayla bi çekmek istiyorum ölmeden önce
Olay şu, makro için ayrı bir kamera koyma ihtiyacı duymuyorlar artık. Geniş açılı kamerayı çok yakından bile odaklayabilen bir hale getiriyorlar geniş açı modunda kamerayı çekeceğin şeyin dibine de soksan odak bozulmuyor böylece. Normal kamerayı kullanırken de yazılım senin yakın bir şeye odaklamak istediğini anladığı zaman otomatik olarak geniş açılı kameraya geçiş yapıyor. Applenin baz modellerinde bile olup neden Samsungda ultra serisine özel olduğunu anlamadığım basit bir özellik.

tablet kullanıyorum zaten ama telefonda bile nota ihtiyacım oluyor sürekli yazı yok zaten
Aktif olarak tablete sık not alıyorum ama S25U da kalemi hiç kullanamadım ben tablet kalemiyle arasında dağlar var. O yüzden çok pratik gelmiyor bana, ikonik olarak koyuluyor ama kalemi kaldırıp pili 5500 yapsalar %90 itiraz edilmez bence :)

Olay şu, makro için ayrı bir kamera koyma ihtiyacı duymuyorlar artık. Geniş açılı kamerayı çok yakından bile odaklayabilen bir hale getiriyorlar geniş açı modunda kamerayı çekeceğin şeyin dibine de soksan odak bozulmuyor böylece. Normal kamerayı kullanırken de yazılım senin yakın bir şeye odaklamak istediğini anladığı zaman otomatik olarak geniş açılı kameraya geçiş yapıyor. Applenin baz modellerinde bile olup neden Samsungda ultra serisine özel olduğunu anlamadığım basit bir özellik.

Aktif olarak tablete sık not alıyorum ama S25U da kalemi hiç kullanamadım ben tablet kalemiyle arasında dağlar var. O yüzden çok pratik gelmiyor bana, ikonik olarak koyuluyor ama kalemi kaldırıp pili 5500 yapsalar %90 itiraz edilmez bence :)
baz modele ultra modelle aynı fiyatı verince normal geliyor bana :D

5500e itiraz ederim ben kalemi kaldırırlarsa 6500-7000 koysunlar

telefon annem için de lazım zaten 2019 huawei p smart kullanıyor benim telefonu ona vereceğim kendim de hazır evde yaşıyorken masrafım azken keyfime bakayım ilerde bana misliyle gelir şu anki rahat ve verimli çalışmam diye düşündüm almışken iyisini alayım

tek korktuğum şey 512 gb 26 ultrayı 120kya almak

17 pro maxa 140k vermekle eşdeğer nerdeyse
Öyle olursada artık vivo alırsınız ya :) inşallah olmazda alternatifler var gene içinizi ferah tutun çok takmayın kafaya. Son zamanlarda hep görüyorum bu stets bünyeye zarar akışına bırakın. En kötü s25u falan alırsınız bir şu olmaz.

baz modele ultra modelle aynı fiyatı verince normal geliyor bana :D

5500e itiraz ederim ben kalemi kaldırırlarsa 6500-7000 koysunlar
Samsung Türkiye’de üst model cihaz satmak için yerel fiyatlandırma ile ucuza veriyor da pek fayda etmiyor gibi. Yoksa yurtdışı fiyatları çok yakın baz modellerin ve Pro Max / Ultra modellerin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,920
Üyeler
187,420
Son üye
yahiz1303
Geri