aile içerikli videolar hocam, anne baba ve evladın arasında geçen bir karikatür çizim. Tek kötü kelime bile yok videoda, müzik vardı sadece ondan olabilir mi diye düşünüyorumVideoları atabilir misin?
Muhtemel sebebini söyledim. At buraya bi görelim.Videoyu bilmiyosun bile, karikatür çizimleri kendim yapıyorum. Ne güzel iftira atıp gidiyon öyle
Kardeş kusura bakma da ön yargı ve üslup şaşırttı. Biraz düşünerek yazalım, böyle patavatsızca konuşmayalım ayıp oluyorBaşkasının yayınladığı video'yu çalmışın. O da şikâyet etti. Şaşırılacak bir durum yok.
Hocam bildirim gelmedi mi bir şikayet vs? İnstagram ile bir iletişime geç istersen müzikten olabilir teliften dolayıVideoyu bilmiyosun bile, karikatür çizimleri kendim yapıyorum. Ne güzel iftira atıp gidiyon öyle
İletişime geçtimde geri dönüş yok hocam 1 ay olduKardeş kusura bakma da ön yargı ve üslup şaşırttı. Biraz düşünerek yazalım, böyle patavatsızca konuşmayalım ayıp oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bildirim gelmedi mi bir şikayet vs? İnstagram ile bir iletişime geç istersen müzikten olabilir teliften dolayı
Muhtemel sebep değil, düpe düz iftira atıyorsun. Engelledim boş atıyon.Muhtemel sebebini söyledim. At buraya bi görelim.
Başkasının yayınladığı video'yu çalmışın. O da şikâyet etti. Şaşırılacak bir durum yok.
Bu çalıntı işte. Kendin çekmiş değilsin. Başkasının kanalından indirmişin.
Bu çalıntı işte. Kendin çekmiş değilsin. Başkasının kanalından indirmişin.
Her bulduğunuzu kendiniz yayınlayamazsınız.