Instagram Instagram çok izlenen videolarımı kaldırdı?

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,155
Beyler hiç bi bildirim vs gelmeden çok izlenen 2 videom kaldırıldı (1m ve 900k)
bunu niye kaldırdı bunlar?
hesap mahvoldu nasıl düzeltilebilir?
bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Videoları atabilir misin?
aile içerikli videolar hocam, anne baba ve evladın arasında geçen bir karikatür çizim. Tek kötü kelime bile yok videoda, müzik vardı sadece ondan olabilir mi diye düşünüyorum

Başkasının yayınladığı video'yu çalmışın. O da şikâyet etti. Şaşırılacak bir durum yok.

Başkasının yayınladığı videoyu çalmışın. O da şikâyet etti. Şaşırılacak bir durum yok.
Videoyu bilmiyosun bile, karikatür çizimleri kendim yapıyorum. Ne güzel iftira atıp gidiyon öyle

Başkasının yayınladığı video'yu çalmışın. O da şikâyet etti. Şaşırılacak bir durum yok.
Kardeş kusura bakma da ön yargı ve üslup şaşırttı. Biraz düşünerek yazalım, böyle patavatsızca konuşmayalım ayıp oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu bilmiyosun bile, karikatür çizimleri kendim yapıyorum. Ne güzel iftira atıp gidiyon öyle
Hocam bildirim gelmedi mi bir şikayet vs? İnstagram ile bir iletişime geç istersen müzikten olabilir teliften dolayı

Kardeş kusura bakma da ön yargı ve üslup şaşırttı. Biraz düşünerek yazalım, böyle patavatsızca konuşmayalım ayıp oluyor

Hocam bildirim gelmedi mi bir şikayet vs? İnstagram ile bir iletişime geç istersen müzikten olabilir teliften dolayı
İletişime geçtimde geri dönüş yok hocam 1 ay oldu

Muhtemel sebebini söyledim. At buraya bi görelim.
Muhtemel sebep değil, düpe düz iftira atıyorsun. Engelledim boş atıyon.

Bu çalıntı işte. Kendin çekmiş değilsin. Başkasının kanalından indirmişin.
0D5F9A40-8ABB-45BE-9A70-815A9899335C.webp

Geri