Rtx 5070 mi rx9070xt mi

5070 ti alınır arkaya bile bakılmaz geçilir YTD
Reis kesinlikle bütçe sıkıntısı yoksa 5070ti alınmalı. Ancak 5070 düz ve 9070xt arasında kaldıysa bence 9070xt bir adım daha önde. (5070 kullanıcısı olarak söylüyorum)

9070xt dediğimiz çipset bana göre alınmaz. Kendi görüşüm kimseyle fikir zıtlığında değilim. Normalde AMD ciyim fakat bu 5000 ve 9000 serilerinde bana göre 5080 ve 5090 gereksiz + 9070 ve 9070 xt gereksiz kanaatindeyim. Tam yerinde tam ideal bir çipset varsa o da 5070 ti dir bana göre YTD

Kral yapayzeka gibi özellikler istiyorsan Nvidia almanı tercih ederim. (RTX 5070) kullanıcısıyım. Ancak oyunlarda daha yüksek performans istiyorsan 9070xt almanı öneririm. 9070xt'nin rakibi 5070Tİ. 5070 ile 9070xt yi performansta karşılaştırman biraz hata olacaktır.
Biliyorum ama amdnin yorumları biraz beni soğutuyor 5070tiye bütçe yetmediği için iki seçeneğim var
9070xt yada 5070 bu arada senin işlemcin ne?

Biliyorum ama amdnin yorumları biraz beni soğutuyor 5070tiye bütçe yetmediği için iki seçeneğim var
9070xt yada 5070 bu arada senin işlemcin ne?
İşlemci olarak 9600x kullanıyorum. 1080p çözünürlükte hiçbir oyunda şuana kadar darboğaz vs yaşamadım. Eğer kafam rahat olsun ve nvidianın o bal kaymak özelliklerinden yararlanmak istiyorum diyorsan fazla düşünme 5070 al geç. Ben öyle yapmıştım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci olarak 9600x kullanıyorum. 1080p çözünürlükte hiçbir oyunda şuana kadar darboğaz vs yaşamadım. Eğer kafam rahat olsun ve nvidianın o bal kaymak özelliklerinden yararlanmak istiyorum diyorsan fazla düşünme 5070 al geç. Ben öyle yapmıştım :D
Fazla kurcaladıkça işin içinden çıkamıyosun çünkü her kartın kendine göre bir artısı oluyor.

Arkadaşlar merhaba 1 haftadır pc bakıyorum 110 k bütçem var 1 tl dahi arttıramıyorum tabi bunun içinde monitörde almam gerekiyor kafadan 25k monitöre ayırdım ama asıl sorunum ekran kartı
Rtx 5070 ti bütçemi aşıyor bende 5070 bakıyorum ama rx9070xt göz kırpıyor. Ne seçeceğimi bilmiyorum daha önce amd ekran kartı kullanmadım artı olarak rx9070xt nin genel yorumlarına bakıyorum
asus prime serisi giriş modelmiş
Gigabyte termal sıvı akıtıyormuş
Bu paraya red devil alınırmış ...gibi
birsürü yorum ve kafam aşırı derecede karışık yardıma muhtacım teşekkürler şimdiden
25k fiyata samsungun oled monitöri 27inc 240 hz sadece freesync destekleyen modelini buldum amd düşünmeme sebep oluyor
25k monıtore cok dedın ve 240hz fps oyunları oynamayacaksan sacma olur kalıtelı 2k 180hzler 10k 15k plsun kalanını pc parasının ustune koyabılırsın
normalde parca atardım da ram fıyatları ucuyor sımdı yanlıs model falan atarım yanlıs yonlendırme olur

25k monıtore cok dedın ve 240hz fps oyunları oynamayacaksan sacma olur kalıtelı 2k 180hzler 10k 15k plsun kalanını pc parasının ustune koyabılırsın
normalde parca atardım da ram fıyatları ucuyor sımdı yanlıs model falan atarım yanlıs yonlendırme olur
adam oled monitör diyor fiyatı 25kya çeken şey hz değil oled olması

9070xt dediğimiz çipset bana göre alınmaz. Kendi görüşüm kimseyle fikir zıtlığında değilim. Normalde AMD ciyim fakat bu 5000 ve 9000 serilerinde bana göre 5080 ve 5090 gereksiz + 9070 ve 9070 xt gereksiz kanaatindeyim. Tam yerinde tam ideal bir çipset varsa o da 5070 ti dir bana göre YTD
sizce 9070xtni 5070ti dan kötü kalır yanı ne yani neden gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz benim bu seride en sevdiğim kartlardan biri oldu düşüncenizi merak ettim

sizce 9070xtni 5070ti dan kötü kalır yanı ne yani neden gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz benim bu seride en sevdiğim kartlardan biri oldu düşüncenizi merak ettim
f/p olarak üstüne olmayan bir kart fakat yazılım bakımından rezalet bir kart. Kas gücü olmasaydı çok üzüleceğim bir kart olurdu. Aldığımdan beri oyunlarda sıkıntı yaşıyordum. Ben uğraşmayı, deneme-yanılma yöntemiyle çabalamayı sevdiğim için kartı optimize hale getirdim. Windowsu da optimize hale getirdim. Ama çoğu kullanıcı aldığı gibi monitörün hz'ini bile değiştirmez. Direkt steam indir yazar, oyununu indirir oynar. O yüzden son kullanıcı bakımından bir kartın optimize olması daha yararlı.

25k ya samsung oled bence mantıksız. 29k ya rog oled mönitör var. 4k verip bu alınmalı bence. çünkü rog da yanmaya karşı kendini koruyan bir sürü yazılımsal özellik var, samsungda bunlar var mı emin değilim.biyerde görmedim böyle özellikler olduğunu. bide en önemlisi parlaklık seviyesi.rog da 400nit civarı parlaklık yazıyor kağıt üstünde. reel de 300 bile verse çok iyi değer. ama samsung kağıt üstüne zaten 250 yazıyor. reelde kaç verir bilinmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,564
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri