İçinde bulunduğum durumda ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
411
Sorunumu kısaca anlatmaya çalışacam. Lütfen sonuna kadar okuyup öyle yorum yapın sizden ricam.

Öncelikle belirtmeliyim , 28 yaşındayım ve 5 senedir işsiz bir şekilde evimde boş boş oturuyorum. Ve hikayeli oyunlardan aşırı keyif alan biriyim. Oyun zevkimi arttırmak adına geçen sene 4k oled monitör almıştım. 1 senedir hikaye oyunları oynuyordum fakat şu sıralar aşırı derecede oyun oynayasım gelse dahi bir türlü hikaye oyunlarına giriş yapıp oynayamıyorum. Çünkü çok tuhaf hissediyorum.

Geçtiğimiz ay adliyeler zabıt katibi kontenjanı açtı ve hemen başvurdum. Mülakatları geçtim ve devlet memuru olarak atandım. Fakat daha bekleme aşamasındayım göreve başlamadım. Şuan adliyeden haber bekliyorum , beni hangi yere verecekleri belli değil. Bu bekleme aşamasında da vakit geçsin diye hikaye oyunları oynamak istiyorum. Ama bir türlü oyunlara tıklayıp giremiyorum. Yani neden bu durumdayım tam olarak bilmiyorum. Aklıma ilk gelen şey , şuan atandığım şehire gidip iş başı yapmadığım için yani ev tutup düzenimi kurmadığım için onun stresi falan mı var acaba diyorum. Bu yüzden mi yani oyun oynayamıyorum diye düşünüyorum. Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun ? Ve nasıl çözebilirim ? Adliyeden bu ay içinde haber gelecek ve muhtemelen ocak gibi iş başı yapmış olacam. Bu süre zarfı içinde vakit geçirmek için oyun oynamak istiyorum ama bir türlü giremiyorum oyunlara. Diken üstünde gibi hissediyorum.

Beynim sanki arkaplanda sürekli olarak şunları düşünüyor : Ev tutulacak , eşyalar alınacak , hayatımda ilk defa iş hayatına girecem , nasıl bir ortam olacak , alışabilecek miyim falan filan derken bütün bunlar birikiyor ve oyun oynamaya yer kalmıyor gibi.

Ne yapmalıyım arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden hepinize.

Son düzenleme:
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Oled olduğu için olabilir bu kadar söyleme ihtiyacı hissettiysen.

Abi diyeceğim çünkü yaşın benden yaşça büyük. Bende şuanda 21 yaşındayım. 2 sene önce üniversiteye yerleşeceğim dönemler bende aynı şekilde hissediyordum reis. Yerleştikten evimi tutup düzenimi oturttuktan sonra bu his geçti ve rahata kavuştum. O hislerin tamamı geçti. Bence şuanda stresli bir dönemden geçiyorsun. Oyun hevesinin önünede bu geçiyor. Atama yapıldıktan ve yerleştikten sonra o rahatlamayla evine bilgisayarını kurduğunda doya doya oynayacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun bu arada :D

Abi diyeceğim çünkü yaşın benden yaşça büyük. Bende şuanda 21 yaşındayım. 2 sene önce üniversiteye yerleşeceğim dönemler bende aynı şekilde hissediyordum reis. Yerleştikten evimi tutup düzenimi oturttuktan sonra bu his geçti ve rahata kavuştum. O hislerin tamamı geçti. Bence şuanda stresli bir dönemden geçiyorsun. Oyun hevesinin önünede bu geçiyor. Atama yapıldıktan ve yerleştikten sonra o rahatlamayla evine bilgisayarını kurduğunda doya doya oynayacağını düşünüyorum. Hayırlı olsun bu arada :D
Çok teşekkür ederim

Bir sorunumdan bahsediyorum yaptığın yoruma bak. Ne alakası var ?
Tamam hocam trollemeye çalışmışsın işte neye devam ediyorsun hâlâ. Bir de admine yazıyor falan ahahah. Geçen oled monitör almıştım çok para verdim neyse oyun oynayacağım oled monitörümde sonra işe girdim oled monitörüm evde bekliyordu 4k bir de işe girdim geldim oled monitörümü açtım o pasparlak renklerle zevkin dibine vurdum diye mi anlatıyorsun sorununu? Konuyla oled monitörün alakası nerede? Oyun oynamaktan keyif almıyorum de 14 yaşında liseli çocuklara oled monitör aldın diye hava mı atmaya çalışıyorsun yoksa bir nevi şaka mı anlamadım ama ciddiye alınacak bir tarafı yok bu dilin.

Son düzenleme:
Tamam hocam trollemeye çalışmışsın işte neye devam ediyorsun hâlâ. Bir de admine yazıyor falan ahahah. Geçen oled monitör almıştım çok para verdim neyse oyum oynayacağım oled monitörümde sonra işe girdim oled monitörüm evde bekliyordu 4k bir de işe girdim geldim oled monitörümü açtım o pasparlak renklerle zevkin dibine vurdum diye mi anlatıyorsun sorununu? Konuyla oled monitörün alakası nerede? Oyun oynamaktan keyif almıyorum de 14 yaşında liseli çocuklara oled montitör aldın diye hava mı atmaya çalışıyorsun yoksa bir nevi şaka mı anlamadım ama ciddiye alınacak bir tarafı yok bu dilin.
Keşke şu siteye kimlik kontrolü falan gelse de senin gibi veletler barınamasa.

Son düzenleme:
Keşke şu siteye kimlik kontrolü falan gelse de senin gibi düşük zekalı veletler barınamasa. Acınacak haldesin yazık kafana. Şu söylediklerini bir de reelde yüzüme söyleyebilsen anladığın dilden konuşurdum ozaman.
Buyur ulaştır adresini.

Geri