İphone Kararsızlığı ?

yusui45

80+
Reaksiyon skoru
1
İPhone 17' mi
İPhone 16 Pro'mu
İPhone 16 'mı
aralarında ne gibi farklar var iphone 7 den geçicem telefondan asla oyun oynamıyorum. Bütçeden yana sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Bütçede sıkıntı yoksa 17 al veya 18'in çıkmasını bekle. Oyun derdin yoksa 16e al. Yeterli gelir.

Bütçede sıkıntı yoksa 16 pro al devam et. Düz seri 16 aldım bütçe olsa pro isterdim pro candır

Bütçen varsa iphone 17 al ama bütçe kısıtlıysa 16E çok güzel telefon öneririm. Ancak varsa bütçe 17 veya 16 pro al.

Geçen hafta 17 aldım bence şuan en mantıklı telefon ekran geliştirmesiyle beraber düz 17 modeli oldu. Henüz elime ulaşmadı fakat iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tabi bu bütçelerde ikinci el temiz 15 pro - 16 pro almak isterseniz tercih sizin.

Pro serisi harici fiyatını çok hakketmiyor pro serisi dışında bakma 15-16 aralarında muazzam bir fark yok

Bence 16 pro al geç

İPhone 17' mi
İPhone 16 Pro'mu
İPhone 16 'mı
aralarında ne gibi farklar var iphone 7 den geçicem telefondan asla oyun oynamıyorum. Bütçeden yana sıkıntı yok.
Kamera önemliyse 16 pro, önemli değilse 60hz-120hz farkı önemliyse 17 değilse 16

16 pro kullanıyorum ama kamerası güzel ama o kadarda güzel değil gibi acaba ben kamera ayarlarını düz normal fabrika ayarlarında kullandığım içn mi öyle? Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Kamera önemliyse 16 pro, önemli değilse 60hz-120hz farkı önemliyse 17 değilse 16
Kameraları çok yakın, çevremde 16 Pro kullanan çok kişi var bende düz 16 var çekimi kalitesinde en ufak düşüklük görmedim hatta bazen garip bir şekilde benim cihaz daha net çekiyor. Proda sadece 5x zoom var onu da kim ne kadar kullanıyor tartışılır ben en fazla 3x civarı çekiyorum mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,946
Üyeler
186,123
Son üye
rabel777
Geri