❌İndirim Bitti! Claws Genius v2 Kablosuz Mouse 151TL ( Trendyol plusa özel)

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
119
Fiyat iyi de kullandığım 2 mouse'ta da orta tuş tekerleğinin tıklama görevi bir süre sonra işlevini yerine getirmemeye başladı. Tavsiye etmiyorum ama bu fiyata risk de alınabilir.

Sorun almış olmam :) işte 79TL çok gibi geldi. diğer platformlarda daha uygun fiyat olunca.
O konuda haklısın dostum bencede pahalı trendyol plus , hepsiburada premium amazon prime vesaire hem daha uygun hem daha çok fırsat sunuyor kullanıcıya.

Aldım vallahi teşekkürler. Bedava fiyat. Bozulsa bile bedava 150TL ye kablosuz mouse.

O konuda haklısın dostum bencede pahalı trendyol plus , hepsiburada premium amazon prime vesaire hem daha uygun hem daha çok fırsat sunuyor kullanıcıya.
Daha düne kadar TY da iyiydi, 55tl ye 3 ay youtube , 1 ay TOD paketi, anadolu takımlarının tüm maçları dahil di.

Şimdi fiyat arttı ve sadece 3 aylık youtube ve exxen (reklamlı) kaldı oda reklamlı tabi. Kargo ücretsiz sınırı 10 kargo ile sınırlı olması da cabası.

Ama halen daha alınır dalı var gibi. En azından çok alışveriş yapan biri alırsa zarar değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,284
Üyeler
186,170
Son üye
yusa.12
Geri