🔥İndirim (YENİ) Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye 2299TL

bu fiyata böyle sert plastik harici kasa bulunuyor mu sanmıyorum. eskiden bende takardım öyle kaliteli değilmiş gibi hissetiriyo işte kasası kalitei değil vs. derdim ama artık fiyatına göre bakıyorum ve manyetik bir klavyenin işlevlerini yerine getirmesi yetiyo benim.
bu arada evet dediğiniz gibi fakat bu keycapslerle kaliteli hissettiren sadece Akko Monsgeek M1 V5-sp Via Black Gradiant kullandım geri kalanlar hep böyleydi o klavye de harbi klavyeydi ama 2 kilo falandı bu klavyenin de içindeki plaka metal hissettiriyor ağırlığını ama üst plakayı böyle yapmışlar bu fiyata bu oluyor muhtemelen

Klavyeyi bende sipariş verdim bugün deneyip göreceğiz bakalım. Ayrıca alanlar hangi kargo ile geldiğini söyleyebilir mi? Herhangi bir kargo bilgisi yok siparişlerimde

Klavyeyi bende sipariş verdim bugün deneyip göreceğiz bakalım. Ayrıca alanlar hangi kargo ile geldiğini söyleyebilir mi? Herhangi bir kargo bilgisi yok siparişlerimde
Ups o yüzden bilgi yok bi anda geliyor elime ulaştı hala yolda yazıyor mesela hazırlanıyor yazarken yoldaymış aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,335
Üyeler
186,323
Son üye
timewizo
Geri