❌İndirim Bitti! Realme 12 + almak isteyen varsa 9999 TL oldu

Ürünü satın aldım ancak iade koşulları nasıl oluyor bilen var mı deneme yapabiliyor muyuz

üniversite öğrencisi bi erkek kardeşim var kendisine telefon almayı düşünüyoruz 10-12k civarı ne önerirsiniz?
Düşerse 10k civarına realme 12 plus, realme 12 pro, nothing phone 1, samsung a26 veya cmf phone 1 şimdi düşmüş olan telefon vadesiz 6 taksit var 9.799 veya 9.499tl ye hepsiburada satıcısından alabilirsiniz telefonda nfc yok ekran gövde oranı kalın yoksa ekranı ve bataryası iyiymiş herhalde ve evafone sitesine kayıt ederseniz cihazı +2 yıl garanti veriyor herhalde ve ziraat veya garanti kart varsa (garanti kart 10000tl alt limit) kampanyaya katılıp 500tl alabilirsiniz ve genelde bu telefonlar inebiliyor yani fiyatı herhalde o yüzden bekleyedebilirsiniz gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşerse 10k civarına realme 12 plus, realme 12 pro, nothing phone 1, samsung a26 veya cmf phone 1 şimdi düşmüş olan telefon vadesiz 6 taksit var 9.799 veya 9.499tl ye hepsiburada satıcısından alabilirsiniz telefonda nfc yok ekran gövde oranı kalın yoksa ekranı ve bataryası iyiymiş herhalde ve evafone sitesine kayıt ederseniz cihazı +2 yıl garanti veriyor herhalde ve ziraat veya garanti kart varsa (garanti kart 10000tl alt limit) kampanyaya katılıp 500tl alabilirsiniz ve genelde bu telefonlar inebiliyor yani fiyatı herhalde o yüzden bekleyedebilirsiniz gibi.
Ve genelde bu tarz zamanlar almış olanlar kapalı kutu veya açıp satmak isteyenler olabiliyor herhalde ikinci el sitelerine bakabilirsiniz.

Daha da ucuza bulamazsınız alıyorsanız alın kaçırmayın.

@yolyordam35 sadge:uzgunpeepo::widepeepo:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun oynamıyorsa götürür.

ooo yeşil üzümlü kekim 🥲

şaka bir yana yesili indirime girer mi diye 30 kasima kadar beklemezdim. sonucta alinmis alinmistir. cihazda bazi kusurlar var ancak 10kya keyifli cihaz oldugu soylenebilir. alanlara hayirli olsun.

ooo yeşil üzümlü kekim 🥲

şaka bir yana yesili indirime girer mi diye 30 kasima kadar beklemezdim. sonucta alinmis alinmistir. cihazda bazi kusurlar var ancak 10kya keyifli cihaz oldugu soylenebilir. alanlara hayirli olsun.
Hocam ne kusurları var şuan ben de note 9S var şarjın hızlı bitmesi hariç sorun yaşamıyorum ama eskidi diye bunu aldım sizce iade edeyim mi

Bida düşmez mi acaba fiyatı babama almak istiyorum sizce bumu yoksa redmi note 14 pro mu almalıyım?

9.999tlye düşmez heralde bi daha
Yıl sonu düşecek diye tahmin ediyorum. Genelde öyle oluyor. Stok bitiriyorlar. Az da olsa (5-10) stok gelecek bence. Lütfen rica ve istirham ediyorum. Bu telefon indirime düşerse lütfen etiket veya mesaj atın. Karşılığını bir şekilde veririm.

Geri