Hayatımda gordugum en garip sorunu yaşıyorum

efk94

80+
Reaksiyon skoru
0
Sifir aldıgım kasa kasa kendıne donma yapmaya basladı sorunu cozemedim amd adrenalın tıklıyorum açılmıyor daha sonra drıverları guncelledım browserlar bozuluyor donuyor hersey. gorev yonetıcısınde sımgeler bıle gorunmuyor hatta gorev yonetıcısı de donuyor. üstüne pc kapattıgım zaman ekran kapanıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor.
Sorunu cozemedim . format attım format sonrası 1 saat cıvarı normal çalıstı sonra tekrar aynı sorun oldu suan tekrar borwserlar dondu guvenlı moda alıp guncelledıgım drıverları sildim tekrar gırdım yıne cozmedi Sabah uyanip brave tarayicyi sildim ve hersey düzgün çalıştı 2 saat boyunca denemek için tekrar brave browser indirdim 5 dakika sonra hersey dondu yine kasa kapanmadı pc kapatınca Brave browser ne yapıyor da pc çöküyo bu şekilde chrome edge sorunsuz brave indirdigim an pc iptal boyle bir sorun neden olur nasıl çözerim kasayı iade etmeli miyim bu amd adrenaline tıklayınca hala açılmıyor mesela lütfen yardım

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-10 125954.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-10 125954.webp
    30.8 KB · Hit: 52
Sifir aldıgım kasa kasa kendıne donma yapmaya basladı sorunu cozemedim amd adrenalın tıklıyorum açılmıyor daha sonra drıverları guncelledım browserlar bozuluyor donuyor hersey. gorev yonetıcısınde sımgeler bıle gorunmuyor hatta gorev yonetıcısı de donuyor. üstüne pc kapattıgım zaman ekran kapanıyor ama kasa çalışmaya devam ediyor.
Sorunu cozemedim . format attım format sonrası 1 saat cıvarı normal çalıstı sonra tekrar aynı sorun oldu suan tekrar borwserlar dondu guvenlı moda alıp guncelledıgım drıverları sildim tekrar gırdım yıne cozmedi Sabah uyanip brave tarayicyi sildim ve hersey düzgün çalıştı 2 saat boyunca denemek için tekrar brave browser indirdim 5 dakika sonra hersey dondu yine kasa kapanmadı pc kapatınca Brave browser ne yapıyor da pc çöküyo bu şekilde chrome edge sorunsuz brave indirdigim an pc iptal boyle bir sorun neden olur nasıl çözerim kasayı iade etmeli miyim bu amd adrenaline tıklayınca hala açılmıyor mesela lütfen yardım
biosu güncel mi

biosu güncel mi
Takılı bir flaş disk varsa çıkarınca sorun bitiyor mu dene bir bakalım.
flash disk yok pc geldi kurulumdan sonra sorusnuz devam etti dün reset tuşuna elim çarptıktan sonra açılınca başladı micrsoft sitesi üzerinden format dosyaları ındırıp formatladıktan sonra bile brave tarayıcı inince pc donuyor cok degişik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosu güncel mi
BIOS Sürümü: American Megatrends Inc. 1006, 30.05.2025 bu sürüm var güncel diye biliyorum. chat gpt de AMD Software servislerinin çökmüş olması. diyor mesela ama cok şey diyor o da hangisi dogru kafam allak bullak oldu brave açınca bişey tetikleniyor ve hersey donuyo brave silince hersey çalışıyor AMD software adrenalin edition haric o hiç açılmıyo

şimdi amd kart diyeceğim sonra bana sövecekler

Güncellemeyi bios arayüzünden değil de efi ile boot yaparak yapman gerekiyordu. Error verse de güncellemiştir. Bir bak şu anki versiyona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri