İnsanlara çöp öneriyorsun diyor öneri yapmadım iyi kötü de demedim gördüğüm ürünü attım buraya cevap yazmadan önce düzgün okumanı öneririm kardeşimOlay yarış değil dostum. İnsanlara çöp öneriyorsun, bir de ekstra inceleme diye sponsor videosu koymuşsun altına. Niyetinin kötü olmadığını düşünüyorum, iyi sanıp paylaşmışsın lakin 1K az para değil, çalışan var ev geçindiren var. Adam alır 1 hafta sonra bozulur, ben istiyorum ki kimsenin parası çarçur olmasın.
Kanka biz sana iyi yaklaşıyoruz sen bize laga luga yapıyorsun. ATTIGIN ÜRÜN ÇÖP arkadaşım ÇÖPPPPP! Mümkünse bir daha konu açma.İnsanlara çöp öneriyorsun diyor öneri yapmadım iyi kötü de demedim gördüğüm ürünü attım buraya cevap yazmadan önce düzgün okumanı öneririm kardeşim
videoyu az biraz izledim 10000 liralık manyetik klavyede de aynısından varmış. Ne güzel reklam gerçekten klavyeyi övücem diye kurduğu cümleye bak. Yazılımı zaten epomakerın dağıttığı yazılımın aynısı biraz daha sade hali. Büyük ihtimalle sensörleri 1000 tanesi 30 40 dolara satılan hotswap soketinden bile ucuz sensörler 1 2 aya patlama garantili. Zaten ucuz bir manyetik klavye üretimi herhangi bir hotswap mekanik klavye üretiminden daha da ucuzken hotswap özelliği bile yokmuş klavyede. Girişin girişi bir klavye.Gamepower ve teknoloji kelimelerini aynı cümlede kurmak bile cesaret ister.1200 TL'ye manyetik switch diye sattıkları şeyin içindeki mıknatıs muhtemelen BİM'den alınan buzdolabı süsüdür. "Rapid Trigger" beklerken "Rapid Bozulma" özelliğiyle karşılaşırsın.
Bu markaya para vermek, parayı ateşe atıp ısınmaya çalışmakla eşdeğer. Alan arkadaşa şimdiden geçmiş olsun, 2 aya tuşlar kendi kendine basmaya başlayınca forumda "Klavye kendi kendine yazı yazıyor" diye konu açar.