Gamepower Nexa HE60 HE switch 1199 TL

Ben kulaklığını kullanıyorum memnunum baya klavye kötü değildir bence.

Bence fiyat performans olarak değerlendirilebilir, madlions ların fiyatı 2bin üstüne çıkmış. Bu fiyat bandında başka alternatif yok gibi.

Hotswap olsa alınabilir, gamepower bedavaya verse klavyesini almam, iki gün sonra bozuluyor. PCB, switch en ucuz en dandik hangisi varsa onu koyuyorlar. Üstüne katıp başka klavye bakın, bütçe yoksa ikinci elden kovalayın hotswap bir klavye

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Olay yarış değil dostum. İnsanlara çöp öneriyorsun, bir de ekstra inceleme diye sponsor videosu koymuşsun altına. Niyetinin kötü olmadığını düşünüyorum, iyi sanıp paylaşmışsın lakin 1K az para değil, çalışan var ev geçindiren var. Adam alır 1 hafta sonra bozulur, ben istiyorum ki kimsenin parası çarçur olmasın.
İnsanlara çöp öneriyorsun diyor öneri yapmadım iyi kötü de demedim gördüğüm ürünü attım buraya cevap yazmadan önce düzgün okumanı öneririm kardeşim

Tekrar yazıyorum almayın arkadaşlar ucuz diye bir ürün alınmaz hot-swap özelliği olsa düşündürür dü Gamepower bu konuda tırt bir marka maalesef

İnsanlara çöp öneriyorsun diyor öneri yapmadım iyi kötü de demedim gördüğüm ürünü attım buraya cevap yazmadan önce düzgün okumanı öneririm kardeşim
Kanka biz sana iyi yaklaşıyoruz sen bize laga luga yapıyorsun. ATTIGIN ÜRÜN ÇÖP arkadaşım ÇÖPPPPP! Mümkünse bir daha konu açma.

He80 modeli için incehesapa soru sordum. Hot swap ancak aynı marka ve model switch ile değişir lehimli değil cevabını atmışlar.

alınmaz mı ya acaba.

Abi fiyat performans ürünlerin altına çöp alınmaz yok o marka böyle şöyle yazanlara uyuz oluyorum aga parası olan zaten kaliteli mal alır gelipte milletin aklını bulandırmayın

herkes gamepower çöp falan filan yazmış ben overlord red switch kullanıyorum 5-6 senedir hiç sıkıntı çıkarmadı ne yapıyorsunuz klavyeye tekme tokat dalıyormusunuz 🙃 tabi logitech steelseries vb kalitesi beklemeyin bu paraya

Gamepower ve teknoloji kelimelerini aynı cümlede kurmak bile cesaret ister. 😂 1200 TL'ye manyetik switch diye sattıkları şeyin içindeki mıknatıs muhtemelen BİM'den alınan buzdolabı süsüdür. "Rapid Trigger" beklerken "Rapid Bozulma" özelliğiyle karşılaşırsın.

Bu markaya para vermek, parayı ateşe atıp ısınmaya çalışmakla eşdeğer. Alan arkadaşa şimdiden geçmiş olsun, 2 aya tuşlar kendi kendine basmaya başlayınca forumda "Klavye kendi kendine yazı yazıyor" diye konu açar.
videoyu az biraz izledim 10000 liralık manyetik klavyede de aynısından varmış. Ne güzel reklam gerçekten klavyeyi övücem diye kurduğu cümleye bak. Yazılımı zaten epomakerın dağıttığı yazılımın aynısı biraz daha sade hali. Büyük ihtimalle sensörleri 1000 tanesi 30 40 dolara satılan hotswap soketinden bile ucuz sensörler 1 2 aya patlama garantili. Zaten ucuz bir manyetik klavye üretimi herhangi bir hotswap mekanik klavye üretiminden daha da ucuzken hotswap özelliği bile yokmuş klavyede. Girişin girişi bir klavye.

Geri