Allahyolunda
80+
- Reaksiyon skoru
- 167
Kağıt üstünde çok iyi monitör. Puanı da yüksek 3.799 TL
Şu da 27" versiyonu 5.249 TL
Şu da 27" versiyonu 5.249 TL
2k bu paylaştığışu marka hiç güven vermiyor, geçenlerde bu fiyatlara lg aldı millet
Vatan bugün şov yapıyor ilginçLG 27" ULTRAGEAR 1Ms 180Hz FULL HD FREESYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 27" ULTRAGEAR 1Ms 180Hz FULL HD FREESYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- thepublicman
- Cevaplar: 27
- Forum: Sıcak Fırsatlar
2k bu paylaştığı
Sen gamebooster monitör al ben Samsung, Lg, Aoc monitör alacağım .Marka ismine takılmak bence saçma tam bir F/P ürünü hem de 2k monitör bu fiyata FAZEON ile kıyaslandığında bu monitör üsttedir.
Kanka aoc de çok matah değil monitörlerinin bazıları kronik garantiye yoladım önerdikleri monitörde kronik sorunlu denemeden yorum yapmaya gerek yokSen gamebooster monitör al ben Samsung, Lg, Aoc monitör alacağım .
aoc viewsonic acer orta segment marka gamebooster dragostan iyidirKanka aoc de çok matah değil monitörlerinin bazıları kronik garantiye yoladım önerdikleri monitörde kronik sorunlu denemeden yorum yapmaya gerek yok
Gameboosterdan iyi sonuç olarak.Kanka aoc de çok matah değil monitörlerinin bazıları kronik garantiye yoladım önerdikleri monitörde kronik sorunlu denemeden yorum yapmaya gerek yok
Emredersin reis sana al diyen oldu mu ? Ben mi göremiyorum yoksa.Sen gamebooster monitör al ben Samsung, Lg, Aoc monitör alacağım .
İşin şakasıydı o dostum gamebooster, gamepower, Gameon gibi markalar para verilmez. 3-5 daha ekleyip daha iyi monitörler alınmalı benim fikrimce.Emredersin reis sana al diyen oldu mu ? Ben mi göremiyorum yoksa.
Ben ne yazmışım orada F/P hacım parası olan bunlara bakmaz zaten parasal yönde sıkıntısı olup almak isteyenler için çok ideal bu fiyatlar.İşin şakasıydı o dostum gamebooster, gamepower, Gameon gibi markalar para verilmez. 3-5 daha ekleyip daha iyi monitörler alınmalı benim fikrimce.