25.12.1 Güncellemesi ve Redstone hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tworule

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
287
7000 serisinin tamamen terk edilmesi ve gelen güncellemelerin sadece 9000 serisi baz alınarak yapılması sizce ne kadar mantıklı?

Sizce ilerleyen süreçlerde eski rdna sürümlerini de hatırlarlar mı? Yoksa ürün yükseltmenin vakti geldi mi?

7000 serisinin tamamen terk edilmesi ve gelen güncellemelerin sadece 9000 serisi baz alınarak yapılması sizce ne kadar mantıklı?
Öyle düşünecek olursak NVIDIA da RTX 40 ve önceki serileri terk etmiş oluyor? Sonuçta MFG sadece RTX 50 serisine geldi. Bakış açınız çok mantıksız, tarafsız düşünün.

Klasik amd...

Öyle düşünecek olursak NVIDIA da RTX 40 ve önceki serileri terk etmiş oluyor? Sonuçta MFG sadece RTX 50 serisine geldi. Bakış açınız çok mantıksız, tarafsız düşünün.
Mfg yeni bir teknoloji ben yeni teknolojileride eski versiyonlara getirsin diye bir argüman sunmadım farkındaysan. Hali hazırda olan teknolojilerini geliştirmesi gerekiyor bir giriş yapıp bıraktılar. Yaptık mı yaptık kafasıyla ilerliyorlar, yaptılar tamam ama ne kadar kullanışlı orayı tartışıyoruz yoksa imzamı gördüysen haterlık için yazmadığımı anlamış olman gerek.

Bu güncellemeleri nerden yapıyoruz?

FSR Redstone da yeni bir teknoloji ona bakılırsa :)
Tamam sen Redstone başlığına yorum yap neden konuları birbirinin içine çekme gereği duyuyorsun anlamadım 2 adet ana başlık var orada yeni güncelleme sizce nasıl ve eski rdna teknolojileri yenileme alır mı? İkisini birbirine karıştırmada nasıl bir mantık arıyorsun onu çözemiyorum.

Sizce ilerleyen süreçlerde eski rdna sürümlerini de hatırlarlar mı? Yoksa ürün yükseltmenin vakti geldi mi?
Gayet güzel rekabet açısından ancak 7000 serisi gibi f/p kralı modellerin böyle terk edilmesi amd den soğutuyor. Bir yandan da 9000 serisinde odaklandıkları için minimum sorun ve problem ile insanlara 10-15k ucuza high end kart satıyorlar nvidiaya göre o yüzden yine kabul edilebilir.

Gayet güzel rekabet açısından ancak 7000 serisi gibi f/p kralı modellerin böyle terk edilmesi amd den soğutuyor. Bir yandan da 9000 serisinde odaklandıkları için minimum sorun ve problem ile insanlara 10-15k ucuza high end kart satıyorlar nvidiaya göre o yüzden yine kabul edilebilir.
Kas olarak gerçekten çok iyi işler başardılar evet kabul edilmeyecek olsa zaten böyle bir rekabet oluşmazdı. Ben en azından FSR 3 için biraz görüntü iyileştirme çalışmaları yapmalarını dilerdim quality bile hiç tatmin etmiyor leak olan optiscaler fsr 4 gayet güzel görünüyor FSR 3 kadar fps vermese de görüntü iyileştirmesi gerçekten FSR 3 e göre baya başarılı. Umarım ilerleyen zamanlarda bu leak FSR4 ü , FSR 3.5 adı altında en azından seçenekler arasına koyarlar. Fps kazancı değil de benim derdim oyuna entegre kenar yumuşatmaların oyunu bulanık yapması, bu bulanıklığa cevap olarak çıkartsalar bile kafi.

Geri