- Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenilir biri var yedekte imei kastınız boşta olan bir telefonsa oda varGüvenilir bir tanıdık vs. Ya da kayıt attırıcak biri ve yedekte imei yoksa güzel seçenek hocam o da olur.
güvenilir biri var yedekte imei kastınız boşta olan bir telefonsa oda varGüvenilir bir tanıdık vs. Ya da kayıt attırıcak biri ve yedekte imei yoksa güzel seçenek hocam o da olur.
Bu sene kullandınız mı o telefonu? 26 da 1 sene sinyal alınamayan imeiler kapanıcak.güvenilir biri var yedekte imei kastınız boşta olan bir telefonsa oda var
kullanıyorum şuan duruma göre eğer çok fark yoksa tr garantili honor magic 7 pro ikinci el az kullanılmış olanlarada baka bilirim ama tabi henüz emin değilim honor magic 7 pro ve poco f8 ultra arasında git gel yapıyorum ama ağırlık honor tarafından yanaBu sene kullandınız mı o telefonu? 26 da 1 sene sinyal alınamayan imeiler kapanıcak.
Onlar varsa önünüzde çokta bir engel yok. Siz istediğiniz şekilde karar verirsiniz.
17 pro max alKuzenim şu an Abd ‘de.Gelirken iphone 17 pro veya iphone pro max getirtip kullanmak mantıklımı sizce. Şuan kullandığım telefon İphone 7 plus. Samsung s24 ultra alacaktım fakat bu ABD’den telefon getirme seçeneği aklımı karıştırdı. 17 pro 1100$ 17 pro max 1200$
Değil çağ evren atlıyorsun. Abd den gelen 4 ay çift telefon gezdirir haberiniz olsun. Onun bilincinde olun.Kuzenim şu an Abd ‘de.Gelirken iphone 17 pro veya iphone pro max getirtip kullanmak mantıklımı sizce. Şuan kullandığım telefon İphone 7 plus. Samsung s24 ultra alacaktım fakat bu ABD’den telefon getirme seçeneği aklımı karıştırdı. 17 pro 1100$ 17 pro max 1200$
4 ay çift telefon gezdirmeye değmez mi diyorsunuz.Diğer türlü s25 alıp geçecem veya s25 fe bile alabilirimDeğil çağ evren atlıyorsun. Abd den gelen 4 ay çift telefon gezdirir haberiniz olsun. Onun bilincinde olun.
Yok o size kalmış alıyorsanız bunun bilincinde olun demek istedim. Atıyorum her yere çantayla falan gidiyorsanız çift telefon size çok yük olmaz. Yani sizin kararınız. Hiç çanta kullanmıyorsanız biraz yoradabilir. X300 pro falanda düşünebilirsiniz yd. Ya da yurt ici olarak s25+ ya da 26 serisi bekleyedebilirsiniz. s24fe bile olur. Ne için kullanacaksınız bilmiyorumda.4 ay çift telefon gezdirmeye değmez mi diyorsunuz.Diğer türlü s25 alıp geçecem veya s25 fe bile alabilirim
çift telefon kullanmak yerine o 4 ay başka bir telefona geçse nasıl olur o kadar pahalı olmayanYok o size kalmış alıyorsanız bunun bilincinde olun demek istedim. Atıyorum her yere çantayla falan gidiyorsanız çift telefon size çok yük olmaz. Yani sizin kararınız. Hiç çanta kullanmıyorsanız biraz yoradabilir. X300 pro falanda düşünebilirsiniz yd. Ya da yurt ici olarak s25+ ya da 26 serisi bekleyedebilirsiniz. s24fe bile olur. Ne için kullanacaksınız bilmiyorumda.
İyi telefonu napcak peki? Mesela atıyorum bir tarafta a06 var bir tarafta s25u s25u süresi dolunca a06 geceler miydiniz? Elbette olur ama iyi telefondan feragat eder bu sefer 4 ay kullanamaz almanın çok anlamı kalmaz bence.çift telefon kullanmak yerine o 4 ay başka bir telefona geçse nasıl olur o kadar pahalı olmayan
Ya da s24fe olsun. S25u ile gene çok fark var. Ya da s24fe ile x300 pro gibi. Adamın kamera açası bile gelmez bence.İyi telefonu napcak peki? Mesela atıyorum bir tarafta a06 var bir tarafta s25u s25u süresi dolunca a06 geceler miydiniz? Elbette olur ama iyi telefondan feragat eder bu sefer 4 ay kullanamaz almanın çok anlamı kalmaz bence.
doğru yd işi daha sıkıntılıymışİyi telefonu napcak peki? Mesela atıyorum bir tarafta a06 var bir tarafta s25u s25u süresi dolunca a06 geceler miydiniz? Elbette olur ama iyi telefondan feragat eder bu sefer 4 ay kullanamaz almanın çok anlamı kalmaz bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da s24fe olsun. S25u ile gene çok fark var. Ya da s24fe ile x300 pro gibi. Adamın kamera açası bile gelmez bence.
Ya mesela siz hep çantayla geziyorsunuz hemen hemen size çok sıkıntı olmaz bence ama çanta kullanmayan biri için yük. Ha şöyledir yapılabilir 2 tane s25u alıp değişe değişe. Hemen hemen aynı paraya gelse bile 2 kat hafıza falan olur. Biri kırılsa diğeri yedek olur vs.doğru yd işi daha sıkıntılıymış