Öneri Kablosuz CS2 için gaming kulaklık önerir misiniz. FP olmalı

Reaksiyon skoru
80
Merhaba,
Şu an Gamepower Kizaru kullanıyorum ve memnunum; ancak fare, klavye ve telefon kabloları derken masada ciddi bir kablo karmaşası oluşuyor. Kulaklık kablosu da monitörün altından geliyor. Bu nedenle kablosuz, düşük gecikmeli ve konforlu bir kulaklık arıyorum. Kaliteli bir modeli, fırsat zamanı değerlendirmek isterim. bu yüzden bütçe belirtmedim. FP olmalı. Öneriniz var mı?

Merhaba,
Şu an Gamepower Kizaru kullanıyorum ve memnunum; ancak fare, klavye ve telefon kabloları derken masada ciddi bir kablo karmaşası oluşuyor. Kulaklık kablosu da monitörün altından geliyor. Bu nedenle kablosuz, düşük gecikmeli ve konforlu bir kulaklık arıyorum. Kaliteli bir modeli, fırsat zamanı değerlendirmek isterim. bu yüzden bütçe belirtmedim. FP olmalı. Öneriniz var mı?
Kablo karmaşası oluyorsa kablosuz fare alsan daha iyi olur kablolu mouse ile kablosuz mouse arasında çok fark var ama yine de sen bilirsin.

Bu kulaklık kablosu kafama kadar geldiği için ortalığı dağıtan bir bu geliyor bana. Diğerleri daha gizli daha düz ama bu uluorta yerde

İnceleme videosunda bayağı ovmuslerdi. Tabi butce belirtmedigin icin bunu onerdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,334
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri