Artık oyun işi boş geliyor

en az 20 yaşını geçmiş herkesin başına gelen bir durum. hayatın içine girdikçe bunları düşünecek oyalanacak vaktimiz olmuyor. dışarıdaki hayat daha önemli
17 yaşındayım şimdiden anladım sanırım.

artık sadece günde max 1 saat kafa rahatlatmak/vakit öldürmek için

Senin yaşadığın duyguları yaşayarak özellikle telefona sene bir oyun kuruyorum sonra ne yapıyorum lan ben çok vakit alıyor deyip kaldırıyorum.
Bilgisayar başına çoluk çocuk pek geçemiyorum.
Ama hikayeli oyun ile devam etmek isterdim abartmadan.

Senin yaşadığın duyguları yaşayarak özellikle telefona sene bir oyun kuruyorum sonra ne yapıyorum lan ben çok vakit alıyor deyip kaldırıyorum.
Bilgisayar başına çoluk çocuk pek geçemiyorum.
Ama hikayeli oyun ile devam etmek isterdim abartmadan.
Prey oynadınmı?
yada Rage 2

beyler artık bana oyunlar boş vakit kaybı gibi geliyor , bilgsayardaki tüm oyunları sildim artık kendimi geliştirmek için vaktimi kullanmayı düşünüyorum. sizede böyle ara sıra oluyormu neden oyun oynuyorum felan diye? sonuçta oyunlardan hiç bir şey kazanmıyoruz.
Aynısı durumdayım özellikle pc alınca hiç oyun oynama hevesim kalmadı boş boş telefonda youtube izleyerek geçiyor günüm dışarı çıkmak gezmek istiyorum malum okul olduğu için onuda yapamıyorum kaldım evin içinde. 😕

Hikayeli oyunlar keyif verir kültür kazandırır, fakat rekabetçi oyunlar bana da boş gelmeye başladı artık. E sporcu değilsen vakit kaybı.
hikayeli oyunlar kültür kazandırır mı? The last of us 2 oynayıp lezbiyen mi oluyoruz kardo tam olarak neyin kültürü

hikayeli oyunlar kültür kazandırır mı? The last of us 2 oynayıp lezbiyen mi oluyoruz kardo tam olarak neyin kültürü
lol oynamaktan iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada kazandırır.Sadece oyunlarla ilgi alanını genişletebilirsin mesela AC odyssey origins valhalla oynayarak mitolojilere ilgin artabilir bunun gibi örnek vardır elbette daha çok.

Hikayeli oyunlar keyif verir kültür kazandırır, fakat rekabetçi oyunlar bana da boş gelmeye başladı artık. E sporcu değilsen vakit kaybı.
Tam tersine bana da rekabetçi mantıklı gelmeye başladı, Rank kasma gibi bir amaç asla olmadan haftada birkaç el rekabetçi oynayıp çıkıyorum şu aralar, kafa dağıtıyor ve hikayeli gibi saatlerini gömmek gerekmiyor. Hikayeliye başlasam ya bitirene kadar o haftalar başka işlerden kısıp oyuna vermem gerekir ya da ilk birkaç saatini oynar bırakırım sonrasında da zaten başını unuttum der geri de başlamam öyle kalır 😀

Bence oyundan oyuna görede fark etmiyor artık aslında rdr2 var girmeye bile üşeniyorum artık sıktı.
Biraz teknoloji detoksu yapıp kafa dinleyin. Meditasyon yapın odak süreniz artsın. Biraz ara verdiğinizde özleyip oynamaya başlayacağınızı düşünüyorum. Meditasyon yapın dememin sebebi büyük ihtimalle odak süreniz düşük. Kaç saatlik oyun kim oynayacak da bitirecek kafasıyla bakıyorsanız düzeltilmesi gereken şeyler var demektir. Hiç başlamadıysanız bi başlayın keyif alacaksınız büyük ihtimalle. Ben Kingdom Come Deliverance gibi 60-70 saat oynama süresi olan bir oyunu bitirdim, bazı yerlerde elbette sıktı fakat bırakmadım sonuç olarak bittiğinde büyük keyif verdi. Oyunun yavaş olduğunu bildiğim için hemen bir sonuç almayı beklemeden oyunu yaşıyormuş gibi oynadım. Her dakikadan keyif almaya baktım. Bende işe yaradı denemenizi tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam tersine bana da rekabetçi mantıklı gelmeye başladı, Rank kasma gibi bir amaç asla olmadan haftada birkaç el rekabetçi oynayıp çıkıyorum şu aralar, kafa dağıtıyor ve hikayeli gibi saatlerini gömmek gerekmiyor. Hikayeliye başlasam ya bitirene kadar o haftalar başka işlerden kısıp oyuna vermem gerekir ya da ilk birkaç saatini oynar bırakırım sonrasında da zaten başını unuttum der geri de başlamam öyle kalır 😀
Kişiden kişiye değişiklik gösterir dediklerinizde bir yanlışlık yok. Bende oynuyorum rekabetçi oyun tabii ki ama son zamanlarda dersler falan derken vakit kalmamaya başladı. Çok oynamayınca da aimim kötüleşti keyif vermemeye başladı. Bende bıraktım. Günde 1 saat falan hikayeli oyun atıyorum sonra işime bakıyorum.

Bence oyundan oyuna görede fark etmiyor artık aslında rdr2 var girmeye bile üşeniyorum artık sıktı.
Bana göre dizi, film, kitap okumaktan farkı yok eğlence ürünü bunlar ve zevk veriyor bana hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum

oyun işinin boşalma sebebi hem yaş, hemde pandemi sonrası oyun sektörünün yavaşlaması, pandemi öncesi kadar kaliteli heyecan veren yeni yapımlar yok, sen zaten en iyi oyunları oynadıysan ortalama oyunlar için vakit ayırasın gelmez, anca gta 6 gibi çok beklenen ve kaliteli spesifik yapımları bekliyor olursun, pc toplayanların %80 inin amacı şuan pcmr hevesi, yoksa yeni pc alıp yada yükseltip aynı rutini yaşayan çok kişi var

Geri