❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Kimse yanlis anlamasın ama 35 sayfa boyunca bolca saçmalık var.

Telefon veya PC değil ki bu donanım bu kadar çok önemli olsun, bu bir tablet. Bu tablet, üst seviye oyun oynarım diyenin işine yarar. Başka da gereksiz masraf olur.

Ders calisma kısmında ise, önemli olan her zaman yazılım. Pdften kopyalama, resmi arama, kısayollar, çeviri, cart curt, kalem hassasiyeti vs vs vs..

Bu konuda da en iyisi Apple ve Samsung. Kalem hassasiyeti bile uygulamaya göre değişiyor .

Mesela ben de ideatab pro var papermatte. Bütün donanimi 10 numara, bu xiaomiden iyi olmasa bile kötü de degildir. Ama is not alma, ders çalışma kısmına geldi mi, Samsung'un yanına yaklasamaz malesef

Merak edip baktım. Çinliler 11.11de tüm gezegene 175 euroya satmış bu tableti. Yani evet aslında ederi bu ama doymayan aracılardan bizde fiyatı 2 katına çıkmış. Öyle stok derdi falan da yok Almanlar 150den fazla almış
Bir malın ederi satıldığı en düşük fiyat mıdır? Sürekli bu fiyata satılsa piyasada başka tablet satılmaz...

Telefon veya PC değil ki bu donanım bu kadar çok önemli olsun, bu bir tablet. Bu tablet, üst seviye oyun oynarım diyenin işine yarar. Başka da gereksiz masraf olur.

Ders calisma kısmında ise, önemli olan her zaman yazılım. Pdften kopyalama, resmi arama, kısayollar, çeviri, cart curt, kalem hassasiyeti vs vs vs..

Bu konuda da en iyisi Apple ve Samsung. Kalem hassasiyeti bile uygulamaya göre değişiyor .

Mesela ben de ideatab pro var papermatte. Bütün donanimi 10 numara, bu xiaomiden iyi olmasa bile kötü de degildir. Ama is not alma, ders çalışma kısmına geldi mi, Samsung'un yanına yaklasamaz malesef
ne beklediğine bağlı bence. Bu tabletin desteklediği kalem ametör kullanım için fazlasıyla yeterli. Hyperos 3 de kötü bir arayüz değil

Aktif s9u kullancısıyım ui7den beri hantallaştı ai seçenekleri nottaki birşeyi seçmek kanser editor (eski halini kullanan adama göre yeni kullanıcı belki dert bile etmez) şuan ui8 geldi güncelleme olarak güncellemiyorum yazılım kilidi var yeni sürümde herhangi bir destek kesilmesi durumunda ortada kalıyorsun xiaomi telefon kullanıyorum hyperos gelmedi kendim custom romlar arasında geziyorum bl kilidi falan yok resmi olarak android 14de kaldı cihaz lakin benim cihazım android 16 hua*** cihazların çöp olmasındaki ana neden yazılım kilidi kilit olmasa belkide şuan birileri android hatta windows derleyebilir (pad 5 te windows 11 kuranlar gördüm) işin özü her şey donanım değil yazılım da önemli güvenlik adı altında millete bir şey dayatılmamalı (s9udan buna geçmek isteme sebebim sade yazılım da değil ağır ve pahalı bir tablet hafif kompak cihaza geçmek istemem)

Bir malın ederi satıldığı en düşük fiyat mıdır? Sürekli bu fiyata satılsa piyasada başka tablet satılmaz...
En düşük fiyat değil hocam.
Mi pad 7 düzenli olarak 170-188 bandında indirime girmiş son 2 aydır.

Ondan öncesinde de 224 euroymuş zaten 20 euro kupon vermişler hep. Açılışta da klavyesiyle beraber 200 euroya satılmış. Ben ürünün fiyatında değilim. Çin'linin 3 ay sonra yenisini piyasaya sürüp unutacağı ve Hans'ın da keyfe keder alıp köşeye fırlattığı fiyattan alabilmek için millet burada 35 sayfadır takla atıyor. Yazık gerçekten insanımıza...

En düşük fiyat değil hocam.
Mi pad 7 düzenli olarak 170-188 bandında indirime girmiş son 2 aydır.

Ondan öncesinde de 224 euroymuş zaten 20 euro kupon vermişler hep. Açılışta da klavyesiyle beraber 200 euroya satılmış. Ben ürünün fiyatında değilim. Çin'linin 3 ay sonra yenisini piyasaya sürüp unutacağı ve Hans'ın da keyfe keder alıp köşeye fırlattığı fiyattan alabilmek için millet burada 35 sayfadır takla atıyor. Yazık gerçekten insanımıza...
Tamamda hocam 2 ay sonra çıkavak ürün değişse değişse yüzde kaç değişir ram nand fiyatları zamlandı min 18-19a gelecek birde onun kaleminib gelmesini bekleyecek bunu almak baya mantıklı, son cümlenize istinaen anahtar kelimeyi veriyorum 2023 buradan anlatmak istediğimi çıkarırsınız

Bir tablette ben önce ekrana bakarım. Ekranı iyiyse zaten donanımı da en kötü orta segment olur bu da tabletin birçok kullanım senaryosu için yeterli olur. Film-dizi not tutma vs.

Pad7 ekran ideatabden daha iyi. Yazılım ve ikinci el piyasasında lenovo çok kötü ne yazık ki. Yazılım desteği çok kısıtlı. Kalem konusunda da pad 7 çok daha iyi. Benim şimdiye kadar kullandığım en rahat kalem samsungunkiydi. İpad kalem konusunda çok yetenekli zaten. Üçüncü sıraya da focus peni koyarım. Ayrıca focus klavyesi de oldukça başarılı. klavye kalem ekosistemi için samsungtan sonra en iyi seçenek.

Son düzenleme:
Bir tablette ben önce ekrana bakarım. Ekranı iyiyse zaten donanımı da en kötü orta segment olur bu da tabletin birçok kullanım senaryosu için yeterli olur. Film-dizi not tutma vs.

Pad7 ekran ideatabden daha iyi. Yazılım ve ikinci el piyasasında lenovo çok kötü ne yazık ki. Yazılım desteği çok kısıtlı. Kalem konusunda da pad 7 çok daha iyi. Benim şimdiye kadar kullandığım en rahat kalem samsunsunkiydi. İpad kalem konusunda çok yetenekli zaten. Üçüncü sıraya da focus peni koyarım. Ayrıca focus klavyesi de oldukça başarılı. klavye kalem ekosistemi için samsungtan sonra en iyi seçenek.

Kısacası amacım ders çalışmak not almak olsa, 100 defa seçim hakkım olsa hepsinde de kalemle birlikte gelen SAMSUNG S10 LITE alırım veya türevleri.

Sonuçta buna da kalem alınca aynı paraya gelecek, 12-13 bandına.

Bir defa Samsung snotes Google çeviri ile senkronize, kalemi PDF in uzerinde gezdirince bile çeviri yapıyor, inanılmaz kolaylık ve zaman tasarrufu vs vs vs.

Tabi ki amaç içerik film dizi ise ekrana bakarsın, oyun ise islemciye ve bataryaya. Ama bu ürün değil 9000'e, 5000 e düşse bile bunu ders çalışmak, not almak için alan insan zarardadir

Kısacası amacım ders çalışmak not almak olsa, 100 defa seçim hakkım olsa hepsinde de kalemle birlikte gelen SAMSUNG S10 LITE alırım veya türevleri.

Sonuçta buna da kalem alınca aynı paraya gelecek, 12-13 bandına.

Bir defa Samsung snotes Google çeviri ile senkronize, kalemi PDF in uzerinde gezdirince bile çeviri yapıyor, inanılmaz kolaylık ve zaman tasarrufu vs vs vs.

Tabi ki amaç içerik film dizi ise ekrana bakarsın, oyun ise islemciye ve bataryaya. Ama bu ürün değil 9000'e, 5000 e düşse bile bunu ders çalışmak, not almak için alan insan zarardadir
Bunu tartışmaya niyetli değilim arasında dağlar kadar fark yok. Not almak için gönül rahatlığıyla alınarak kullanılabilir. (tabi önce piyasada kalemini bulmak şartıyla). İnsanlar annesinin karnında ipadle doğmadı ya da herkes profesyonel tasarımcı değil. Bahsettiğin çeviri özelliği android herhangi bir android işletim sistemli cihazda var bu arada. Öğrenci arkadaşların aklında soru işareti kalmasın yani son memnun edecektir. Sadece kalem yapısı apple pencil gibi yani sert olduğu için herkes çok rahat etmeyebilir.

Tab s9 plus, s9 ultra gibi birçok samsung tablet modelini kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki tab "se" olan her türlü modeli yazılım hariç her kategoride geçer. Sırf type c 3.2 bile tek başına sebep olabilir, sunumları harici bir cihaza yansıtabilmek için.

geldi gibi ama göremedim bot mesaj attı girdiğimde yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,104
Üyeler
186,454
Son üye
ede46
Geri