- Konu Sahibi Konu Sahibi
2-3 kere yazdım ya yarın bilgi verecem diyip 3 gün dönmediği için. Daha da yazmam 2 hafta dolsun ondan sonra sorarım artık.kanka o muhtemelen saha satışçısı darlarsan çok dönmez zaten
2-3 kere yazdım ya yarın bilgi verecem diyip 3 gün dönmediği için. Daha da yazmam 2 hafta dolsun ondan sonra sorarım artık.kanka o muhtemelen saha satışçısı darlarsan çok dönmez zaten
direkt ararsın farklı numaradan2-3 kere yazdım ya yarın bilgi verecem diyip 3 gün dönmediği için. Daha da yazmam 2 hafta dolsun ondan sonra sorarım artık.
Taksınlarda kutuyu hocam bi içim rahatlasa tüm binaya Superonline fiber getiriyor dedim binadaki dairelerde beni darlıyorturkcellde kurulum yapıyorum bende bölge müdürlüğü diye bir şey yok bölgesel taşeron bayileri oluyor ( meydanlarda olan satın alma yerleri değil) bu 1 tanedir kurulumu arızayı vs bu ofis yönetir orayı bulup gitsen ancak muhtemelen o afişte adres yazıyordur oraya bir uğrayabilirsin bilgi için kaldı ki altyapıyı da farklı bir firma yapıyor kutu gelince de eğer sinyal verilmezse sinyal içinde 1 2 hafta geçebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
direkt ararsın farklı numaradan
altyapıyı yapan firma da çok kalabalık değil zaten zaman alan şeyler bunlar bitişiğinde bina varmı kutusu olanTaksınlarda kutuyu hocam bi içim rahatlasa tüm binaya Superonline fiber getiriyor dedim binadaki dairelerde beni darlıyor![]()
Kral her yerim superonline ve turktelekom fiber çevrili :/ bir bizim binada yok. Karşı binadan buradaki kaldırımdaki elektrik kutusuna doğru kazı çalışması yapılmıştı turuncu bir kablo geçiyordu. Ondan sonra afiş asıldı zaten binaya. İsimim Soy ismim ve Tel numaram ile talep açtığını söyledi ama Çağrı merkezi de yok öyle bir şey diyor Çağrı merkezi bana dedi ki öyle bir durumda Bayi den değil bizi arayarak alın dedi anladım orda müşteri çalmaya çalışıyor çakallar dedim Çağrı Merkezi hakkında.altyapıyı yapan firma da çok kalabalık değil zaten zaman alan şeyler bunlar bitişiğinde bina varmı kutusu olan
tamam o alt yapı kablosu bence afişteki adrese uğra bi bilgi al en kötü yan binalardan mümkünse atlama yaparlar senin binaya senin için çekerlerKral her yerim superonline ve turktelekom fiber çevrili :/ bir bizim binada yok. Karşı binadan buradaki kaldırımdaki elektrik kutusuna doğru kazı çalışması yapılmıştı turuncu bir kablo geçiyordu. Ondan sonra afiş asıldı zaten binaya.
Yani adam beni kutu getirmeyecek falan diye kandırmıyordur demi sonuçta adam bana sesli mesaj bile atmıştı hatta aramıştı ben uyuyordum diye açamamıştım whatsapptan konuştuk full o yüzden. Talep açtım ortalama 1-2 hafta içerisinden halloluyor dedi.tamam o alt yapı kablosu bence afişteki adrese uğra bi bilgi al en kötü yan binalardan mümkünse atlama yaparlar senin binaya senin için çekerler
o adamın olayı satış yapmak zaten oyalamazYani adam beni kutu getirmeyecek falan diye kandırmıyordur demi sonuçta adam bana sesli mesaj bile atmıştı hatta aramıştı ben uyuyordum diye açamamıştım whatsapptan konuştuk full o yüzden. Talep açtım ortalama 1-2 hafta içerisinden halloluyor dedi.
Tamamdır hocam durum hakkında gelişme olursa bilgilendiririm akıl verirsiniz olur mu?o adamın olayı satış yapmak zaten oyalamaz
Selam dostlar, geçen cumartesi binamıza bir afiş asıldı. Bu afişte 100mbps fiyatına 1000mbps alabileceğim yazıyordu ve superonline bayi çalışanının telefon numarası mevcuttu. Ondan önceki haftada bina önünde yataylamasına bir kazı çalışması yapılmıştı elektrik kutusunun altı da kazılmıştı. Bu numaraya whatsapp üzerinden ulaştım ve fiber altyapı mı geldi alabilecek miyiz gibisinden soru sordum. Kişi adresimi istedi ve apartman ismini istedi. Kontrol sağladıktan sonra 1000mbps hız alabileceğimi onayladı. Daha sonradan ofisine geçip isim-soyismim ve telefon numaram ile talep oluşturdu. Ben önceden binada kutu yok, kutu gelince anında abone olurum zaten aile apartmanı herkes istiyor dedim. 1-2 hafta içerisinde kutunun binamıza geleceği söylendi hatta elinden geldiğince bu süreyi azaltmak için çalışacağını söyledi. Yanında tv+ ile beraber 1 yıl taahüt ile 850 TL olduğunu öğrendim tamam dedim. Sonuç olarak şuanda 1 hafta geçti. Ne kontrole gelen yok ne de kablonun k si bile çekilmedi. Adam da whatsapptan cevap vermemeye başladı. Anlamadım yani ben bu olayı? Aydınlatabilecek var mı bu işleri bilen? Not olarak tüm çevre binalarımızda nerdeyse hepsinde 1000mbps Turktelekom ve 1000mbps Superonline altyapıları var bir bizde yoktu. Geldi ama şimdi böyle bir olay yaşadım anlayamıyorum.
Benimki yalancı satış elemanı çıktı reis. Süperonline bayisi dahil çağrı merkezi de yalanladı. Binamızın etrafındaki tüm binalarda superonline ve turktelekom fiber var bir tek bizde yok. Böyle ayrımcılığa söverdimde şimdi burda çok sinirlerim bozuldu.Geçen gün benzerini yaşadım. Dükkanın olduğu apartmana Superonline kutusu takmışlar. Alt yapı yoktu bu kutu takılana kadar. Ertesi gün de Superonline poları giyen 3 tipleme geldi. Abi alt yapı geldi sizin apartmana fibere geçmek ister misiniz 700/ay 1000Mbps dediler. Geçerim deyince de ertesi güne (Pazar olmasına rağmen) gün verip gelip pazar pazar kutudan hat çektiler dükkana.
Beyler yanlış haber fiber geliyor banaGeçen gün benzerini yaşadım. Dükkanın olduğu apartmana Superonline kutusu takmışlar. Alt yapı yoktu bu kutu takılana kadar. Ertesi gün de Superonline poları giyen 3 tipleme geldi. Abi alt yapı geldi sizin apartmana fibere geçmek ister misiniz 700/ay 1000Mbps dediler. Geçerim deyince de ertesi güne (Pazar olmasına rağmen) gün verip gelip pazar pazar kutudan hat çektiler dükkana.