Selam dostlar, geçen cumartesi binamıza bir afiş asıldı. Bu afişte 100mbps fiyatına 1000mbps alabileceğim yazıyordu ve superonline bayi çalışanının telefon numarası mevcuttu. Ondan önceki haftada bina önünde yataylamasına bir kazı çalışması yapılmıştı elektrik kutusunun altı da kazılmıştı. Bu numaraya whatsapp üzerinden ulaştım ve fiber altyapı mı geldi alabilecek miyiz gibisinden soru sordum. Kişi adresimi istedi ve apartman ismini istedi. Kontrol sağladıktan sonra 1000mbps hız alabileceğimi onayladı. Daha sonradan ofisine geçip isim-soyismim ve telefon numaram ile talep oluşturdu. Ben önceden binada kutu yok, kutu gelince anında abone olurum zaten aile apartmanı herkes istiyor dedim. 1-2 hafta içerisinde kutunun binamıza geleceği söylendi hatta elinden geldiğince bu süreyi azaltmak için çalışacağını söyledi. Yanında tv+ ile beraber 1 yıl taahüt ile 850 TL olduğunu öğrendim tamam dedim. Sonuç olarak şuanda 1 hafta geçti. Ne kontrole gelen yok ne de kablonun k si bile çekilmedi. Adam da whatsapptan cevap vermemeye başladı. Anlamadım yani ben bu olayı? Aydınlatabilecek var mı bu işleri bilen? Not olarak tüm çevre binalarımızda nerdeyse hepsinde 1000mbps Turktelekom ve 1000mbps Superonline altyapıları var bir bizde yoktu. Geldi ama şimdi böyle bir olay yaşadım anlayamıyorum.