yakın zamanda gelmişti ve paylaşıldı yeni bitti ekstra stok girer mi bilinmez ama yeni bitti bir süre gelmez gibi umarım gelir orası ayrıFocus pen stoğu ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı, ürün elime ulaştı fakat kalemsiz pek bir işime yaramaz, kalem bekliyorum.
Anladım hocam. Redmi pad pro var elimde kullanıyorum aktif olarak, kalemi alabilsem buna geçip satacağım da kalem gelmeden ne bunu kullanabiliyorum ne elimdekini satabiliyorumyakın zamanda gelmişti ve paylaşıldı yeni bitti ekstra stok girer mi bilinmez ama yeni bitti bir süre gelmez gibi umarım gelir orası ayrı
Beklemedeyim ben de ,düşerse indirime yazarım sana.Focus pen stoğu ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı, ürün elime ulaştı fakat kalemsiz pek bir işime yaramaz, kalem bekliyorum.
Sheinden bakın hocam bence hem çok uygun fiyatta almış olursunuz.güzel bir klavyesiz veya klavyeli (tercihm klavyesiz )kılıf önerisi yapabilecek varmı shein olur başka site olur ...
Sarı siteye baktım, komple yeni ilan dolu, minimum 3-3.5'a satıyorlar, herkes fırsatçı olmuş vallahi.Beklemedeyim ben de ,düşerse indirime yazarım sana.
Faturası kesildi 1 2 ay kimse almasa garanti azalacağı icin ellerinde patlayabilirSarı siteye baktım, komple yeni ilan dolu, minimum 3-3.5'a satıyorlar, herkes fırsatçı olmuş vallahi.
taksitle aldıysa patlamaz aldığı fiyata bile verse taksiti nakite çevirmiş olur win win, daha gelecek zamlar varFaturası kesildi 1 2 ay kimse almasa garanti azalacağı icin ellerinde patlayabilir
Valla benim şimdilik işimi gören bi tabletim var ama üniversite sınavına çalışan bir adamın falan 1-2 ay bekleyecek vakti yok, mecbur bu gibilerden 3 3-3.5'a almak zorunda kalıyorlar, üzücü. Adamın biri 25 stok var diyor, 3 olur mu diyene de hayır yazmış. Allah gözlerini doyursun.Faturası kesildi 1 2 ay kimse almasa garanti azalacağı icin ellerinde patlayabilir