❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Focus pen stoğu ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı, ürün elime ulaştı fakat kalemsiz pek bir işime yaramaz, kalem bekliyorum.

Focus pen stoğu ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı, ürün elime ulaştı fakat kalemsiz pek bir işime yaramaz, kalem bekliyorum.
yakın zamanda gelmişti ve paylaşıldı yeni bitti ekstra stok girer mi bilinmez ama yeni bitti bir süre gelmez gibi umarım gelir orası ayrı

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
yakın zamanda gelmişti ve paylaşıldı yeni bitti ekstra stok girer mi bilinmez ama yeni bitti bir süre gelmez gibi umarım gelir orası ayrı
Anladım hocam. Redmi pad pro var elimde kullanıyorum aktif olarak, kalemi alabilsem buna geçip satacağım da kalem gelmeden ne bunu kullanabiliyorum ne elimdekini satabiliyorum :D

güzel bir klavyesiz veya klavyeli (tercihm klavyesiz )kılıf önerisi yapabilecek varmı shein olur başka site olur ...

Kardeşim tableti istiyor , keşke arkadaşın lafına uyup bırakmasaydım 2. Tableti almasa kardeşim kullanırdı ,neyse bi tane 500 tl daha fazla vermem diyen arkadaş alabildi mi merak ediyorum.

Tableti teslim aldım gayet akıcı çalışıyor, crdroid custom rom deneyeceğim müsait bir zamanda. Bizim kargocu beni tanıyor, merak etti abi bunun olayı nedir diye, dediğine göre aynı üründen bir adrese 10 tane teslim etmiş, paketlerde içinde ne olduğu yazıyor oradan anladı sanırım. Biz bir tane alacağız diye elli takla atalım diğeri 10 tane alsın. Teknosa normalde bu tarz yüksek sayılı siparişleri iptal ediyor ama demek ki teknosa markasını satmadan önce depoları boşaltalım derdindeler.

Faturası kesildi 1 2 ay kimse almasa garanti azalacağı icin ellerinde patlayabilir
Valla benim şimdilik işimi gören bi tabletim var ama üniversite sınavına çalışan bir adamın falan 1-2 ay bekleyecek vakti yok, mecbur bu gibilerden 3 3-3.5'a almak zorunda kalıyorlar, üzücü. Adamın biri 25 stok var diyor, 3 olur mu diyene de hayır yazmış. Allah gözlerini doyursun.

Geri